Horoscop zilnic 3 aprilie 2018. Săgetătorii primesc o mărire de salariu. Vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 3 aprilie 2018.


BERBEC

Primești sfaturi importante de la o persoană pe care nu credeai că te poți baza și asta te surprinde. Nu contează ce părere aveai despre ea până acum, ține cont de ceea ce îți spune pentru că îți vrea binele.

TAUR

Este o zi importantă pentru tine, cu întâmplări notabile în sfera profesională. Profită de oportunitățile care se vor ivi astăzi, căci dacă le ratezi, nu te vei mai bucura de așa ceva în viitorul apropiat.

GEMENI

Astăzi primești o veste neplăcută cu privire la un post pe care ți-l doreai. Din păcate, altcineva îl primește și îți este imposibil să nu te lași cuprinsă de dezamăgire. Încearcă să gândeșți pozitiv. Cu siguranță ție îți este rezervat un post mult mai bun.

RAC

Este o zi marcată de certuri cu persoană iubita. Dacă ai călcat strâmb și ți-ai înșelat partenerul, pregătește-ți explicațiile pentru că astăzi sunt șanse să afle adevărul și va trebui să discutați serios despre viitorul vostru.

LEU

Primești o suma neașteptată de bani, așa că buna dispoziție îți este asigurată de la primele ore ale dimineții. Ai grijă ce faci cu ei. Nu strică să pui o mică parte și “la saltea”. Nu-i risipi pe toți din prima săptămâna.

FECIOARĂ

Cineva se joacă astăzi cu nervii tăi, dar vei fi nevoită să te abții. Nu poți să rabufnesti, trebuie să păstrezi aparențele si sa zâmbeșți, oricât de greu îți va fi. Nu îți vărsa nervii nici pe cei nevinovați. Mai bine mergi la sala și descarcă-te acolo de toată energia negativă acumulată.

BALANȚĂ

Primeșți o propunere interesantă de proiect, care îți garantează și un venit suplimentar. Înainte de a accepta, asigura-te că nu dai vrabia din mâna pe cioara de pe gard. Analizează oferta pe toate părțile.

SCORPION

Un prieten ți-a fost alături atunci când ai avut o problemă, iar acum va trebui să faci același lucru și să îl ajuți să depășească o situație mai dificilă. Va trebui să pui prioritățile tale pe locul doi.

SĂGETĂTOR

Atragi admirația celor din jur cu profesionalismul tău, iar laudele șefilor nu vor întârzia nici ele să apară. Profită de această conjunctură favorabilă și cere acea mărire de salariu pe care ți-o doreai de mult timp.

CAPRICORN

Îți pierzi încrederea în tine, ceea ce nu îți va aduce niciun câștig. Pentru a ajunge acolo unde îți doreșți, trebuie să te motivezi singură, să ai o gândire pozitivă și să fii mândră de ține.

VĂRSĂTOR

Riști în plan sentimental, dar vei avea de câștigat. Vei începe o relație cu o persoană la care visai de mult timp și care se dovedește a fi mai bună decât ți-ai imaginat vreodată.

PEȘTI

Dai zor ca să scapi de toate taskurile pe care le ai pe lista de astăzi, că apoi să te bucuri de persoană dragă. Petreceți timp de calitate împreună și va simțiți că doi porumbei îndrăgostiți.

related posts

Modifică setările cookies