Horoscop zilnic 3 august 2015. Scorpionii trec printr-o perioada dificila in dragoste, iar Pestii vor sa faca o cucerire


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 august 2015.

Tag-uri:

BERBEC

Te simti obosita dupa un weekend care te-a solicitat la maxim. Simti nevoia sa iti incarci bateriile, insa ai o multime de lucruri de rezolvat, care nu suporta amanare. Esti toata ziua pe drumuri, incercand sa iti faci cat mai bine treaba.

TAUR

Esti deconectata de la realitate astazi si traiesti in lumea ta de vis, spre disperarea celor pe care ii intalnesti astazi. Oricine incearca sa relationeze cu tine va esua, pentru ca esti intr-o stare de neinteles.

GEMENI

Incerci sa fii pe placul unei persoane careia incerci de ceva vreme sa ii intri in gratii.  Usor, usor vezi o schimbare in atitudinea acesteia, ceea ce este un semn bun. Planul tau s-ar putea sa dea roade cat de curand.

RAC

Te gandesti sa acorzi inca o sansa unei persoane care te-a dezamagit destul de tare. Nu vrei sa fii considerata o persoana slaba, lipsita de orgoliu, insa crezi ca aceasta este cea mai buna decizie pe care o poti lua in momentul acesta.

LEU

Ai facut o greseala si te simti cu musca pe caciula. Incerci sa repari raul pe care l-ai produs, insa efectele negative sunt mult mai mari decat ai preconizat. Vei avea mult de munca pentru a indrepta situatia.

FECIOARA

Te simti exploatata si neapreciata la locul de munca si simti ca nu mai poti continua in acest ritm. Te pregatesti pentru o discutie serioasa cu superiorii, pe aceasta tema.

BALANTA

Esti destul de pretentioasa in ceea ce il priveste pe partenerul tau, insa tu nu esti deloc dipusa sa schimbi sau sa imbunatatesti ceva la atitudinea ta pentru a face lucrurile sa mearga mai bine. Va regasiti intr-un moment de impas.

SCORPION

Treci printr-o perioada dificila din punct de vedere sentimental, in conditiile in care nici tu nu mai stii exact ce simti pentru partenerul tau. Esti confuza si ai nevoie de o perioada de timp pentru a-ti face ordine in ganduri si sentimente.

SAGETATOR

Astazi te-ai inchis in carapacea ta si nu vrei sa lasi pe nimeni sa se apropie de tine. Esti vulnerabila si preferi sa ii tii pe ceilalti la distanta, din teama de a nu fi ranita sau jignita de cineva.

CAPRICORN

Astazi iti testezi farmecul personal si esti susprinsa de cat de multe persoane iti “cad in plasa”. Esti mandra de tine si de sex applealul de care dai dovada. Flirtul iti vine ca o manusa.

VARSATOR

Tocmai cand credeai ca nimic nu te mai poate lua prin surprindere, primesti o veste care iti da toate planurile peste cap. In noua situatie plina de incertitudini, te vezi nevoita sa improvizezi si sa incerci sa iti mentii calmul cu orice pret.

PESTI

Te simti atrasa de o persoana care pare sa nu aiba aceleasi sentimente fata de tine. Cu toate astea, iti propui sa nu te dai batuta din prima si sa mai faci cateva tentative de cucerire.

related posts

Modifică setările cookies