Horoscop zilnic 3 august 2017. Berbecii sunt mai sensibili ca de obicei, iar Racii au parte de momente tensionate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 3 august 2017:


BERBEC

Simti ca azi esti mai sensibila decat de obicei si ar fi bine sa tii cont de acest aspect cand vine vorba de interactiunea cu cei din jur. Pastreaza-ti calmul si evita pe cat posibil conflictele! 

TAUR

Sunt sanse sa te bucuri de o oportunitate unica la munca si tu stii cel mai bine cum sa profiti de asta. Esti mai increzatoare ca niciodata in fortele proprii, iar succesul e astazi de partea ta.

GEMENI

Esti decisa sa iti indeplinesti dorinte mai vechi la care renuntasei. E o perioada potrivita pentru asta, mai ales ca te simti plina de energie si buna dispozitie.

RAC

Lucrurile pot fi destul de tensionate in cazul tau, mai ales ca anumite persoane din jur au tendinta de a se comporta egoist. Cateodata, e bine sa iti amintesti ca tu trebuie sa te pui pe primul plan si sa lasi nevoile celorlalti pe planul doi.

LEU

E posibil sa treci prin emotii puternice azi, fie ca e vorba de un eveniment important in viata ta sau doar de un conflict pasager la munca. Trebuie sa-ti alegi cuvintele cu grija, in special tinand cont de faptul ca uneori esti impulsiva verbal, fara sa-ti dai seama. 

FECIOARA

"Nu te opri pana cand nu reusesti", acesta e motto-ul zilei de azi si s-ar putea spune, al intregii tale vieti. E important sa nu lasi nesigurantele celorlalti sa te influenteze si sa-ti pastrezi tot timpul increderea in tine. Cel mai bun lucru pe care il poti face e sa adopti atitudinea ta fericita, amuzanta si plina de dragoste pentru tot ce te inconjoara. 

BALANTA

E momentul perfect sa spui azi un lucru pe care l-ai tinut in tine mult timp. Nu iti face griji in privinta consecintelor si fii directa cand vine vorba de ce iti doresti! 

SCORPION

Ai realizat ca cenzurarea nu are sens, tu pur si simplu nu te poti abtine sa nu spui lucrurilor pe nume, fapt ce pe unii i-ar putea deranja. E important ca nu iti pasa de ce gandesc altii despre tine, iar acest lucru starneste admiratia unor persoane din jur. 

SAGETATOR

Uneori analizezi prea mult lucrurile si din cauza aceasta, scapi esentialul si te pierzi printre detalii inutile. Incearca sa nu mai iei lucrurile personal, ci si sa fii obiectiva si rationala, in special cand vine vorba de relatiile sentimentale! 

CAPRICORN

Iti e teama sa fii ranita si ti-ai dezvoltat un fel de scut protector in dragoste. Trebuie sa intelegi ca adevarata putere sta in faptul de a arata cine esti cu adevarat si a nu te ascunde dupa niste masti. Astfel, vei reusi sa traiesti cu adevarat si sa te bucuri de dragostea care-ti face sufletul sa tresara. 

VARSATOR

Te simti lipsita de energie, mai ales ca te-ai implicat mult in ultimele zile la lucru. Nu-ti face prea multe griji, pentru ca weekendul e aproape si o sa te bucuri de zile relaxante care iti vor incarca bateriile instant.

PESTI

Nu prea reusesti sa te concentrezi la munca, simti ca visezi cu ochii deschisi. Te gandesti sa faci o schimbare in viata ta, dar gandeste de doua ori inainte de a lua orice decizie.

related posts

Modifică setările cookies