Horoscop zilnic 3 decembrie 2016. Fecioarele nu au o zi favorabila, iar Pestii se simti ignorati de parteneri


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 decembrie 2016.


BERBEC

Eforturile din ultima perioada iti sunt rasplatite. Este posibil sa primesti o suma de bani sau un cadou pe gustul tau spre finalul zilei. 

TAUR

De cateva zile esti foarte bolnava si nici astazi nu pari sa te simti mai bine. Esti nevoita sa stai acasa chiar daca nu-ti doreai asta.

GEMENI

Primesti vizita unei prietene pe care nu ai mai vazut-o de ceva timp, asa ca intreaga zi o petreci alaturi de ea, in oras, apoi la un film. Va veti distra asa cum faceati in trecut. 

RAC

Te-ai saturat de felul in care te trateaza o parte din membrii familiei doar fiindca nu procedezi asa cum si-ar dori ei. AI parte de niste discutii in contradictoriu, care se vor fi dovedi utile pentru relatia voastra in viitor.

LEU

Esti hotarata sa-i faci o surpriza partenerului de viata, de aceea intreaga o dedici organizarii unei seri romantice, plina de mici atentii de care sa va bucurati impreuna.

FECIOARA

Nu este o zi favorabila pentru luarea unor decizii importante, asa ca ar fi indicat sa nu te implici in discutii importante cand te vezi cu membrii familiei.

BALANTA

Planurile tale se schimba brusc si dramatic. Partenerul tau este primul afectat de situatia creata, insa iti pasa mai mult de ceea ce ti se intampla tie decat de ceea ce li se intampla celor apropiati.

SCORPION

Te bucuri de toata atentia si afectiunea iubitului tau. Relatia ta este mai stabila ca niciodata si crezi ca el ar putea fi barbatul cu care sa iti petreci restul vietii. Si vestea buna este ca si el crede acelasi lucru despre tine.

SAGETATOR

O zi favorabila din toate punctele de vedere. Astazi, planetele par sa se alinieze astfel incat tot ce-ti propui sa cunoasca un final fericit.

CAPRICORN

Un plan la care lucrezi de ceva vreme incepe sa se concretizeze. Astazi vezi primele rezultate si esti mandra ca efortul tau nu a fost in zadar.

VARSATOR

Astazi ai de ales intre prieteni si iubit. Ambele tabere trag de tine si va trebui sa faci o alegere. Ai grija cum iti justifici alegerea, ca sa nu superi pe nimeni. Pana la urma, totul se va rezolva cu bine.

PESTI

Nu esti deloc incantata de felul in care te trateaza persoana iubita. Te simti ignorata si te gandesti sa il iei la o discutie serioasa pe aceasta tema. A sosit momentul sa incepi sa fii tratata asa cum meriti.

related posts

Modifică setările cookies