Horoscop zilnic 3 februarie 2016. Racii vor sa se rasfete, iar Balantele sunt intr-o dispozitie proasta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 februarie 2016. 


BERBEC

Te straduiesti sa rezolvi un conflict iscat la munca intre doua colege, insa nu faci decat sa complici situatia. Desi dai dovada de intelegere si diplomatie, nici una dintre ele nu pare sa cedeze. 

TAUR

Incepi dimineata cum nu se poate mai rau, adica cu o cearta cu partenerul de viata. Desi motivele sunt copilaresti, nu renuntati la suparare si toata ziua sunteti nervosi. 

GEMENI

Se anunta o zi linistita, in care nu se intampla nimic deosebit. Iti organizezi programul de la job pentru urmatoarea perioada, iar seara iesi in oras cu prietenele. 

RAC

Vrei sa-ti petreci ziua intr-un mod deosebit si sa te rasfeti, de aceea iti faci programare la un salon de cosmetica dupa ce termini programul de la job. 

LEU

Te afli in imposibilitatea de a-ti achita o parte dintre utilitati, de aceea esti nevoita sa apelezi la ajutorul unei prietene pana cand primesti salariul. 

FECIOARA

Este o zi in care lucrurile nu merg prea bine. Trebuie sa inchei niste situatii la locul de munca, iar dupa job ai de rezolvat niste probleme administrative.

BALANTA

Esti intr-o dispozitie destul de proasta, iar nimeni nu pare sa reuseasca sa te impace. Pentru a evita momente neplacute, ar fi indicat ca astazi sa fii mai retrasa. 

SCORPION

Te straduiesti mult prea tare sa te comporti civilizat cu un coleg de la munca care iti pune constant piedici, asa ca te hotarasti ca este momentul sa ai o discutie cu superiorii.

SAGETATOR

Petreci o zi romantica alaturi de partenerul de viata care te va surprinde placut cu un cadou pe care ti-l doreai de foarte multa vreme. 

CAPRICORN

Te straduiesti din rasputeri sa inchei un proiect  la care oricum erai in intarziere, asa ca ziua de asta este de departe una plina de stres si probleme. 

VARSATOR

Desi in prima parte a zilei nu esti deloc in apele tale, spre dupa-amiaza lucrurile incep sa se schimbe si din fericire reusesti sa te simti tot mai bine in compania celor din jur.

PESTI

Primesti un cadou surpriza din partea partenerului de viata, ocazie cu care acesta iti demonstreaza inca o data cat de mult tine la tine si cat de norocoasa esti. 

related posts

Modifică setările cookies