Horoscop zilnic 3 ianuarie 2018. Pestii se simt extenuati, vezi ce se intampla cu Fecioarele


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 ianuarie 2018.


BERBEC 

A treia zi din noul an te prinde intr-un cerc vicios de autocritica. Renunta la aceasta atitudine nesanatoasa si tine cont de faptul ca, daca tu nu ai o parere buna despre tine, nici cei din jur nu vor avea. Incearca sa faci mai multe lucruri care sa te binedispuna.

TAUR

Nu este exclus ca astazi sa se incinga spiritele in cercul tau de prieteni, iar tu sa fii prinsa la mijloc. Fii sincerca, spune cee ace gandesti, dar incearca sa o faci intr-un mod diplomat, astfel inca sa nu se simta nimeni jignit.

GEMENI 

Nu esti dispusa sa faci compromisuri doar de dragul de a fi pe placul unei persoane din anturaj, chiar si cu riscul de a parea ingamfata sau antisociala. Preferi sa fii sincera, iar aceasta atitudine te va face sa te simti mandra de tine. 

RAC

Nu esti pregatita sa pui punct vacantei de iarna si sa te apuci iar de treaba, asa ca nu este exclus sa iti prelungesti concediul si sa mai stai o zi in pat pentru a te recupera dupa petrecerea de pomina de Revelion. Nu vei avea nicio remuscare.

LEU 

Vestea primita astazi te face sa privesti viitorul apropiat cu alti ochi. Iti doresti ca in noul an sa faci cat mai multe schimbari si nu este exclus sa te decizi pe ultima suta de metri sa iti faci o programare la salon si sa te tunzi sau sa optezi pentru o alta culoare de par.

FECIOARA

Persoana iubita iti face ziua atat de frumoasa incat nu iti mai incapi in piele de fericire. Te consideri norocoasa, simti ca ti-ai gasit cu adevarat jumatatea si ca alaturi de el vei putea trai fericita pana la adanci batraneti. 

BALANTA

Te pui pe locul doi pentru a-ti ajuta un prieten care are nevoie de ajutorul tau. Nu esti straina de aceasta atitudine pentru ca nu este prima oara cand spiritul tau de sacrificiu se manifesta, dar tine cont ca trebuie sa te si menajezi din cand in cand. 

SCORPION

Ziua de astazi trece mult prea repede si simti ca nu ai apucat sa faci tot ce ti-ai propus. Nu dispera si organizeaza-te mai bine pe viitor. Anul abia a inceput, asa ca vei avea suficient timp sa iti duci planurile la bun sfarsit.

SAGETATOR

Inca nu ai apucat sa-ti revii dupa petrecerea de Revelion, asa ca ia-ti si astazi o zi libera si odihneste-te pentru ca nu vei mai putea amana prea mult tot ceea ce ai de facut si ai nevoie de forte proaspete pentru ca rezultatele sa fie unele de nota 10.

CAPRICORN

Nici nu a inceput bine anul si tu deja primesti vesti bune legate de planul financiar. Se pare ca 2018 va fi un an prosper pentru tine, iar asta se vede inca din prima saptamana. Partea buna este ca nici nu depui prea multe eforturi pentru a obtine tot ceea ce iti doresti.

VARSATOR

Esti dispusa sa scapi de kilogramele in plus pe care le-ai acumulat in timpul sarbatorilor de iarna si nu mai tragi de timp, mergi chiar astazi sa-ti faci un abonament la sala. Nu va fi o misiune usoara, dar esti mai hotarata ca niciodata sa iei atitudine si sa iti schimbi stilul de viata.

PESTI 

Ai petrecut ca in povesti, trei zile si trei nopti, iar acum esti extenuata. Refuza orice invitatie de a mai iesi in oras si odihneste-te pentru ca nu vei mai avea cand sa iti incarci bateriile, iar responsabilitatile iti bat deja la usa. Trebuie sa fii in forma buna pentru a te ocupa de ele.

related posts

Modifică setările cookies