Horoscop zilnic 3 iulie 2014. Sagetatorii au probleme financiare, iar Capricornii petrec ziua alaturi de cei dragi


Berbecii au probleme la locul de munca, iar Taurii fac tot posibilul pentru a-si salva relatiile. Citeste mai jos horoscopul zilei!


BERBEC
Ai probleme la locul de munca, din cauza unor neintelegeri cu colegii. Incearca sa discuti calm cu ei si sa ajungi la o intelegere care sa va ajute pe toti. 

TAUR
Te straduiesti din rasputeri sa salvezi relatia cu partenerul de viata, insa orice incercare a ta reprezinta un nou esec. Discutati si vedeti ce aveti de facut, pentru ca nici unul dintre voi nu pare fericit de situatia actuala.
 
GEMENI
Esti deranjata de faptul ca toate sarcinile de la locul de munca pe care ar trebui sa le faci cu colegii, ajung sa fie indeplinite doar de tine. 
 
RAC
Ai probleme la locul de munca, iar atmosfera dintre colegi nu te mai incanta deloc. Esti hotarata sa faci o schimbare in acest sens, asa ca incepi sa-ti cauti un alt job sau un proiect care sa te incante.
 
LEU
Iti doresti cu orice pret sa pleci intr-o vacanta, lucru care ar fi indicat tinand cont de faptul ca ai avut o perioada incarcata la job. Iti canalizezi eforturile pentru a gasi destinatia ideala.
 
FECIOARA
Din cauza unor cheltuieli neprevazute, ai o discutie mai aprinsa cu partenerul de viata. Incearca sa ramai calma si sa-i explici care este situatia pentru a aplana conflictul cat mai repede.
 
BALANTA
Reusesti sa-ti impresionezi superiori datorita unui proiect care s-a finalizat mai bine decat te asteptai. O sa primesti o prima sau o avansare la care visai de multa vreme.
 
SCORPION
Nu te afli intr-o dispozitie prea buna, de aceea ar fi de preferat sa lasi deoparte proiectele si deciziile importante. Relaxeaza-te si ofera-ti o zi doar pentru tine.
 
SAGETATOR
Te confrunti cu cateva probleme financiare pe care nu mai reusesti sa le rezolvi, de aceea ar fi indicat sa ceri ajutorul unui prieten apropiat sau unei rude.
 
CAPRICORN
Petreci o zi linistita alaturi de prieteni si de rude, la finalul careia reusesti sa-ti incarci bateriile dupa o perioada in care ti-ai indreptat atentia spre proiectele de la munca.
 
VARSATOR
Partenerul de viata te impresioneaza cu un cadou pe care ti-l doreai de foarte multa vreme. Petreceti o seara romantica impreuna care va va oferi linistea de care aveti nevoie.
 
PESTI
Esti irascibila din cauza oboselii, asa ca nimeni nu va reusi sa te impace. Incearca sa stai deoparte si sa te odihnesti inainte de a crea vreo problema.

related posts

Modifică setările cookies