Horoscop zilnic 3 iulie 2017. Gemenii se relaxeaza, iar Varsatorii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 iulie2017.


BERBEC

Astepti o veste din partea cuiva sau poate chiar un rezultat al muncii pe care ai depus-o in ultima perioada. Asta te face sa fii nelinistita si sa le dai celor din jur senzatia ca esti inabordabila. Trateaza-i cu mai mare atentie daca vrei sa nu se indeparteze de tine.

TAUR

Faptul ca toti cei din jurul tau se relaxeaza te face pe tine sa muncesti peste masura. Fie ai ramas singura intr-un proiect, fie trebuie sa tii locul cuiva astazi, la birou. Un lucru e clar, nu vrei sa mai faci asta prea curand, e prea mult chiar si pentru un nativa energic asa cum esti tu.

GEMENI

In sfarsit ai parte de relaxarea la care visezi de mult timp. Nu e foarte clar ce se intampla, dar astazi ai o zi foarte usoara la locul de munca si nimic nu iti da organizarea peste cap. Profita de energia care iti ramane la finalul programului si invita-ti partenerul sau o prietena in oras.

RAC

Ai o multime de planuri si o multime de responsabilitati. Incercarea de a le face pe toate odata poate avea o reusita, daca te concentrezi si incepi treaba inca de dimineata. Stim cu totii ca atunci cand tu lasi ceva pe mai tarziu, ramane nefacut.

LEU

AI multe de facut si mai apar inca altele pe langa. Ziua aceasta te face sa prinzi lucruri si vorbe din zbor si sa rezolvi totul in viteza, chiar daca nu esti sigura ca e si in totalitate bine ceea ce faci. Nu prea ai de ales oricum!

FECIOARA

Ai o zi pe care o dedici finantelor. Planuiesti, calculezi, tai de pe lista si pui la loc. Fie te-ai apucat de organizat o vacanta de grup, fie vrei sa redecorezi casa, ceva e clar: tu stii cel mai bine sa imparti banii in asa fel incat sa poti face tot ce iti doresti cu ei.

BALANTA

Esti deja in vacanta sau vei porni de astazi intr-una. Nici nu se pune problema sa te mai gandesti la munca si este foarte posibil chiar sa mergi la plaja de una singura, doar doar sa ai ocazia sa te odihnesti.

SCORPION

Evita orice fel de tentatie care te poate face sa amani proiectele in care esti implicata. Se vor aduna prea multe responsabilitati pe zilele urmatoare si te pot da cu totul peste cap. Ai o zi aglomerata, dar cu un pic de rabdare vei reusi sa o duci la bun sfarsit fara sa se intample vreo tragedie.

SAGETATOR

Se nasc tot felul de oportunitati in cariera. Fie ca ai fost deja la un interviu de angajare sau ca astepti de mult timp o promovare, astazi sunt sanse mari ca asta sa se intample. Incearca sa iti mentii calmul si sa nu dai vestea si celorlalti cu un entuziasm exagerat, nu toata lumea se va bucura pentru tine.

CAPRICORN

Se intampla tot felul de schimbari in viata ta si fie ca te privesc in mod direct sau nu, esti hotarata sa profiti de pe urma lor. Nu ai refuza deloc un job nou sau o vacanta neplanificata, iar daca cei din jurul tau nu stiu sa profite de oportunitati, ti le vei asuma tu pe toate.

VARSATOR

O veste buna apare astazi pentru tine si te face sa radiezi. Aveai o teama care astazi ia sfarsit si ti se dovedeste ca uneori lucrurile pot fi si bune. Zambetul de pe chipul tau insenineaza si ziua altora, in special a partenerului de viata sau a prietenilor foarte apropiati.

PESTI

O suma de bani neasteptata isi face aparitia. Perfect, oricum aveai in plan sa te rasfeti cu o rochie noua sau cu o vizita la salonul de infrumusetare. O zi ideala pentru un Peste visator ca tine. 

related posts

Modifică setările cookies