Horoscop zilnic 3 mai 2016. Gemenii au parte de oportunitati interesante, iar Racii se cearta cu cineva drag


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 mai 2016.


BERBEC

Diplomatia ar trebui sa devina un cuvant cheie pentru voi. Azi trebuie sa nu uitati sa fiti prietenoase si pline de compasiune si de tact. Doar prin aceasta metoda veti reusi sa va atingeti obiectivele.

TAUR

Aceasta zi este favorabila pentru a realiza orice fel de sarcini - atat de natura profesionala, cat si personala. Daca veti pune iubire in tot ceea ce faceti, rezultatul va fi mult mai bun si mai eficient. 

GEMENI

Este o zi plina de opotunitati pentru nativi. Luati mult prea in serios tot ceea ce faceti si aveti o obsesie ca toate lucrurile sa mearga perfect. Aceste lucruri va complica putin existenta, dar din fericire, totul este doar o problema de moment.

RAC

Faceti tot ce este nevoie pentru a restabili pacea si armonia in casa dumneavoastra. Se anunta un conflict cu cineva apropiat (parinte, sot sau alt membru al familiei), care trebuie solutionat.

LEU

Probleme de comunicare. Inarmati-va cu bunatate,, rabdare si intelegere si veti fi capabile sa gasiti o cheie de relationare chiar si cu cel mai capricios partener (interlocutor, client etc) cu care este posibil sa aveti contact.

FECIOARA

Gasiti modalitati creative pentru a va mentine veniturile personale la un nivel acceptabil. In cazul in care aveti nevoie urgenta de un partener care sa va ajute la locul de munca sau sa va insoteasca intr-o scurta evadare, aveti sanse foarte mari sa il intalniti in decursul acestei zile.

BALANTA

Astazi aveti parte de mai multa libertate si mult mai mult noroc in comparatie cu ziua de ieri. Daca doriti sa ramaneti intr-o forma buna pe tot parcursul zilei, recurgeti la aceleasi tactici pe care le folositi intotdeauna pentru a va mentine fresh - vor da rezultate.

SCORPION

E o zi perfecta pentru petreceri si distractie . Orice relatie  bazata pe iubire, prietenie și simpatie reciproca infloreste si va ofera un sentiment de pace interioara si armonie. Calatoriile nu sunt recomandate in a doua jumatate a zilei.

SAGETATOR

Puteti avea parte de intalniri interesante cu finaluri neasteptat de bune. Este o zi ideala pentru a face proiecte de arta, muzica, dar si pentru a va implica in organizatii sau societati de interes pentru voi.

CAPRICORN

Atentie! In cazul in care veti depune un efort suplimentar pentru a va face intelese si apreciate de cei din jur, nu stricati totul avand reactii necontrolate. Este posibil sa va stricati reputatia sau sa le faceti rau celor din jur.

VARSATOR

Astazi, nu stati in preajma persoanelor agresive pentru ca va vor influenta negativ. In plus, retineti ca succesul nu este asigurat doar de farmecul dumneavoastra si nici de calitatile partenerului de viata.

PESTI

Aveti parte de lux, placeri exclusiviste si alte obiecte de valoare. Spre amiaza, incercati sa stati cat mai departe de lucrurile care va distrag de la bucuria vietii.

related posts

Modifică setările cookies