Horoscop zilnic 3 mai 2018. Taurii au succes profesional. Vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 3 mai 2018.


BERBEC

În vacanța de 1 mai nu ai reușit să te odihneșți și începi să te resimți. Nu lucrezi la capacitate maximă pentru că nu ai energia necesară și asta te frustrează. Abia aștepți weekendul să poți să iți reîncarci bateriile.

TAUR

Ai o zi bună din punct de vedere profesional. Munca îți este apreciată și asta te umple de energie pozitivă și îți dă forță să îți depășeșți limitele și să lucrezi mai mult și mai bine decât de obicei.

GEMENI

Nu mai suporți jobul actual și ai vrea să faci o schimbare radicală. Totuși, ziua de astăzi nu este bună pentru a lua măsuri de acest gen. Un apropiat mai în vârstă te sfătuiește și o face bine. Ține cont de ceea ce îți spune.

RAC

Ziua îți este stricată de problemele cu care te confrunți pe plan personal. Din păcate, discuțiile cu persoana iubită sunt la ordinea zilei și deja nu le mai poți face față. Pune în balață plusurile și minusurile relației voastre și vezi dacă merită să mergeți mai departe pe același drum.

LEU

Astăzi primeșți o sumă de bani neașteptată și această veste îți schimbă radical starea de spirit. Poți să începi să îți plaifici o vacanță așa cum visai pentru că acum ai și bugetul necesar.

FECIOARĂ

Ai făcut o promisiune cuiva, v-ați făcut planuri pentru această zi, dar nu ești în formă și anulezi totul pe ultima sută de metri. Va trebui să te revanșezi cu altă ocazie pentru a nu sctrica relația dintre voi.

BALANȚĂ

Nu reușești să faci economii astăzi. Ba din contra, ești risipitoare și nu ai măsură atunci când faci cumpărături. Încearcă să te controlezi dacă vrei să îți mai rămână bani și pentru vacanța la care visezi deja.

SCORPION

Ești implicată într-un proiect care te stoarce de energie și nu reușești să îți mai faci timp pentru cei dragi, care vor ajunge să îți reproșeze acest lucru. Organizează-te mai bine pentru a evita un posibil conflict.

SĂGETĂTOR

Reușeșți să te faci remarcată și ti se deschid noi uși care te pot ajuta să avansezi pe plan profesional. Mobilizează-te și profită de aceste oportunități pentru că nu se știe când te vei mai bucura de un asemenea noroc.

CAPRICORN

Nu ești în cea mai bună formă și ai tendința să te critici mai tare decât ar putea să o facă oricine altcineva. Nu este un comportament sănătos. Învață să te iubești așa cum ești.

VĂRSĂTOR

Ești hotărâtă să își dobori concurența și reușești să faci asta cu ușurință. De îndată ce îți stabilești acest obiectiv, nimeni nu poate să te mai oprească și reușești să muți chiar și munții din loc.

PEȘTI

Chestiunile ce țin de planul personal sunt prioritare față de cele profesionale. Prin urmare, vei încerca pe cât posibil să îți duci la bun sfârșit taskurile zilnice pentru a-i putea acorda toată atenția ta persoanei iubite.

related posts

Modifică setările cookies