Horoscop zilnic 3 martie 2015. Taurii au parte de o schimbare in viata lor, iar Balantele au probleme la job


Afla ce iti rezerva astrele si citeste mai jos horoscopul pentru 3 martie 2015.


Citeste si: Horoscopul saptamanii 2-8 martie 2015

BERBEC

Astrele sunt de partea ta astazi din punct de vedere profesional. Reusesti sa duci la bun sfarsit un proiect la care lucrezi de mai multa vreme si acum ai ocazia sa demonstrezi care iti este cu adevarat valoarea. Eforturile tale nu raman neapreciate.

TAUR

Esti incantata de perspectiva unei schimbari in viata ta. Fie ca este vorba de o schimbare de ordin sentimental sau de schimbarea jobului, cert este ca noua situatie ti se potriveste de minune.

Citeste si: Cat de romantic este partenerul tau in functie de zodie. Cum isi manifesta iubirea

GEMENI

Esti in cautare de aventura si nu te dai in laturi de la nimic pentru un pic de adrenalina in viata ta. Nimic nu este prea riscant sau prea periculos pentru tine, atata timp cat simti ca traiesti la intensitate maxima. Esti plina de energie si de elan si optimsmul taueste molipsitor.

RAC

Te bucuri de o atentie deosebita din partea persoanei iubite, care si-a dat seama cat insemni pentru el. Vrea sa iti arate ca te apreciaza si ca este fericit ca esti in viata lui. Arata-i ca si tu simti la fel pentru el.

LEU

Nu esti intr-o dispozitie prea buna si ai tendinta de a te razbuna pe cei din jur. Alege cu grija cuvintele pe care le folosesti, pentru ca maine s-ar putea sa iti para rau pentru ceea ce ai spus azi.

Citeste si: Ce tip de personalitate ai in functie de zodie. Trasaturile fundamentale care caracterizeaza fiecare zodie in parte

FECIOARA

Nu te mai lasa atat de mult influentata de parerile celor din jur. Pui prea mare pret pe ceea ce spune lumea si pe ceea ce cred apropiatii despre tine. Trebuie sa tii cont si de faptul ca nici prietenii nu sunt intotdeauna sinceri.

BALANTA

Iti simti jobul amenintat si asta iti da o stare de neliniste. Atmosfera tensionata de la locul de munca isi pune amprenta asupra psihicului tau. Incearca sa afli care este situatia concreta si ce poti face in acest sens. Nu este momentul sa te panichezi si sa iti plangi de mila.

SCORPION

O persoana de care te simti atrasa de mai multa vreme da, in sfarsit, semne ca ar fi interesata de o eventuala intalnire. Desi astepti de mult timp acest moment, acum ai emotii si simti ca nu esti pregatita pentru marele moment. 

Citeste si: Cat de norocoasa esti in viata in functie de zodie

SAGETATOR

Nativele din Sagetator au o zi buna din punct de vedere financiar. O suma de bani pe care o asteapta de multa vreme le intra in sfarsit in cont, iar asta inseamna pentru ele rezolvarea problmelor financiare.

CAPRICORN

Esti luata prin surprindere de o veste neasteptata despre persoana iubita. Informatia primita te face sa ii pui la indoiala fidelitatea si te pregatesti de o discutie cat se poate de serioasa cu el.

VARSATOR

Astazi ai parte de o zi plina de actiune, in care nu ai timp de niciun moment de respiro. Fie ca ai o multime de intalniri sau sedinte in agenda sau pur si simplu treburile casnice te coplesesc, cert este ca pana la finalul zilei te vei simti epuizata.

Citeste si: Ce sa NU II SPUI si sa NU II FACI niciodata partenerului...in functie de zodie! Ce il enerveaza cel mai tare

PESTI

Ai o zi cat se poate de palpitanta, care culmineaza cu o intalnire incitanta cu o persoana fata de care te simti atrasa. Astrele sunt de partea ta si tot ce iti propui astazi reusesti sa duci la bun sfarsit.

related posts

Modifică setările cookies