Horoscop zilnic 3 martie 2018. Varsatorii au noroc in dragoste, vezi ce se intampla cu Leii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 martie 2018.


BERBEC  

In prima parte a zilei nu vei face mare lucru si vei simti ca te plictisesti, dar abia spre seara iti vei da seama ca ti-a prins bine aceasta zi linistita si ca ai reusit sa te odihnesti si sa-ti incarci bateriile.

TAUR

Astazi vei avea parte de niste schimbari radicale, ceea ce iti va influenta starea si nu neaparat in bine. Initial esti reticenta la nou, dar treptat vei vedea ca “tot raul” a fost spre bine.

GEMENI 

Te confrunti cu probleme in planul personal. Lasi gelozia sa te cuprinda, iar asta va duce la discutii aprinse cu persoana draga. Incercati sa comunicati, astfel incat sa lamuriti situatia, dar  incercati sa faceti asta pe un ton neutru.

RAC  

Vestile primite astazi iti pun nervii la incercare, dar le demonstrezi tuturor ca sunt de otel pentru ca reusesti sa iti pastrezi calmul indiferent de circumstante. Aceasta este cea mai bune atitudine pe care poti sa o adopti pentru a trece cu bine peste aceasta zi.

LEU  

Daca esti intr-o relatie, ziua de sambata nu va fi lipsita de discutii aprinse cu partenerul de cuplu. Daca esti singura, tensiunile se vor simti in sanul familiei. Mai exact, vei discuta in contradictoriu cu un membru al familiei.

FECIOARA

Traversezi o perioada mai complicata si ai nevoie de suportul si sfatul celor mai apropiati prieteni. Prin urmare, ii vei invita la tine acasa si veti sta la povesti pana tarziu in noapte. A doua zi te vei trezi cu o energie buna molipsitoare.

BALANTA

Faci un drum lung astazi si extrem de obositor, dar nu vei regreta efortul depus pentru ca, dupa cei vei ajunge la destinatie, te vei simti extraordinar de bine. Iti vei petrece timpul in compania unor persoane foarte placute.

SCORPION

Daca te macina o chestiune si nu iti dadea pacea in ultima perioada, astazi reusesti sa clarifici totul si sa te linistesti in sfarsit! Vei simti nevoia sa sarbatoresti, asa ca iti vei invita prietenii in oras spre seara.

SAGETATOR

Nu simti nevoia sa iesi astazi din casa pentru ca esti sleita de puteri dupa o saptamana extrem de solicitanta, dar nici ca vei regreta aceasta decizie. Ti se alatura si cea mai buna prietena si impreuna stati la povesti si va uitati la filmele preferate. 

CAPRICORN 

Nu sta in casa astazi si fii cat mai comunicativa pentru ca sunt sanse mari sa intalnesti o persoana importanta, care sa te influenteze pozitiv in viitorul apropiat. Iti vei da seama cat de speciala este aceasta persoana de indata ce veti face cunostinta.

VARSATOR 

Esti ca un magnet pentru persoanele de sex opus asa ca, daca esti singura, in aceasta perioada ai putea cu usurinta sa iti gasesti un partener. Ai grija totusi sa nu fugi dupa mai multi iepuri pentru ca risti sa ramai tot singura.

PESTI 

Primesti o oferta tentanta astazi si iti va fi greu sa o refuzi, chiar daca esti ocupata pana peste cap. Analizeaza situatia din toate unghiurile inainte de a te implica intr-un proiect nou pentru ca mai bine il refuzi decat sa pari neserioasa  din lipsa de timp.

related posts

Modifică setările cookies