Horoscop zilnic 3 septembrie 2015. Fecioarele dau dovada de egoism, iar Sagetatorii tin sa se afirme cu orice pret


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 septembrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Eforturile de a te autodepasi vor fi, in sfarsit, rasplatite. La job esti laudata si recompensata pe masura, iar in plan personal esti pusa pe flirtat si pe distractie.

Horoscop 2015 TAUR

Transmiti energie pozitiva si este o incantare sa fii in compania ta. In relatia cu partenerul esti jucausa si iubitoare, iar la serviciu te porti frumos cu toata lumea. Este o zi propice pentru comunicare si inceput proiecte noi.

Horoscop 2015 GEMENI

Esti cu gandul numai la propriile afaceri sau la job. Este posibil ca partenerul sa se simta neglijat din acest motiv, asa ca incearca sa ii faci o surpriza sau un mic cadou pentru a remedia situatia. 

Horoscop 2015 RAC

Esti intr-o dispozitie excelenta astazi si inveselesti atmosfera oriunde iti faci aparitia. Este o zi propice pentru intalniri amoroase, flirt, aventura si relaxare. Este momentul sa te rasfeti si tu putin in plan personal.

Horoscop 2015 LEU

Esti dispusa sa iti asumi riscuri, iar, daca o vei face, nu vei regreta. Dimpotriva, vei vedea si primele rezultate. In plus, primesti un cadou, niste laude sau sfaturi pretioase. Prietenii iti sunt alaturi si te asigura ca te poti baza pe ei la navoie.

Horoscop 2015 FECIOARA

Dai dovada de egoism si te gandesti doar la binele propriei persoane. Intri in discutii controversate si iti dau cu parerea, desi nimeni nu ti-a cerut-o, motiv pentru care trebuie sa ai grija ce afirmatii faci pentru a nu jigni o persoana la care tii.

Horoscop 2015 BALANTA

Parca plutesti. Visezi la cai verzi pe pereti, la aventura si la mari iubiri, isi faci planuri si pui tara la cale. Ai mare grija sa nu ramai doar cu visele si fa tot posibilul ca sa si treci la actiune. 

Horoscop 2015 SCORPION

Esti pusa pe fapte mari astazi. Te implici in orice situatie cu care te confrunti, faci fata cu brio task-urilor dificile de la job si cauti noi provocari. Nu este exclus un mic flirt la birou.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Esti implicata total la locul de munca si treci printr-o perioada in care tin sa se afirme cu orice pret. Este posibil ca astazi sa stai peste program la job, insa la finalul zilei vei avea parte de o surpriza placuta. 

Horoscop 2015 CAPRICORN

Ai mare grija la aspectul tau fizic astazi. Te pregatesti cu mare atentie pentru o intalnire, fie ea de afaceri, fie amoroasa. Este o zi in care este posibil sa cheltuiesti o suma importanta pe haine sau la un salon de infrumusetare. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Te regasesti in cateva situatii conflictuale, carora le poti face fata doar cu mult calm. Se anunta o reuniune de familie, in care te vei vedea cu persoane dragi pe care nu le-ai mai intalnit de mult. Spre seara este posibil sa primesti o vizita neasteptata.

Horoscop 2015 PESTI

Este o zi propice pentru activitati sportive sau artistice, dar si pentru o sesiune de cumparaturi. Nativele din zodia Pesti se fac remarcate la job prin spiritul de echipa de care dau dovada. Sunt bune sfatuitoare si se dedica in totalitate proiectelor in care sunt implicate. 

related posts

Modifică setările cookies