Horoscop zilnic 3 septembrie 2016. Gemenii sunt gelosi, iar Capricornii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 septembrie 2016.


BERBEC

Nu ai rabdare sa discuti cu partenerul, asa ca s-ar putea ca relatia voastra sa devina un pic mai tensionata astazi. Iti doresti mai multa libertate, fix in momentul in care el are mai mare nevoie de tine.

TAUR

Este o zi solicitanta, care te epuizeaza maxim in anumite momente. Incearca sa iti dozezi cat mai bine energia, pentru a reusi sa duci la bun sfarsit macar o parte din lucrurile pe care ti le-ai propus astazi. Desi ai prefera sa te relaxezi, astazi nu este o zi pentru odihna!

GEMENI

Gelozia ta ajunge astazi la cote maxime si esti gata sa faci acuzatii neintemeiate la adresa partenerului. Inainte de a luce lucrurile prea departe, incearca sa te linistesti si sa analizezi situatia “la rece”.

RAC

Ai parte de un final de saptamana foarte solicitant, mai ales ca ti-ai lasat o multime de lucruri nerezolvate, care chiar nu mai suporta amanare. Va trebui sa tragi din greu pentru a face un pic de ordine in viata ta, la propriu si la figurat.

LEU

Ai parte de o zi frumoasa, plina de peripetii, in care nu te vei plictisi nicio clipa. Sfarsitul de saptamana te gaseste intr-o stare de spirit excelenta, alaturi de oameni dragi.

FECIOARA

Esti intr-o faza in care nimic nu pare sa te multumeasca. Nici partenerul si nici amicii tai nu se ridica la pretentiile tale, iar lucrul acesta iti creeaza frustrari. Incearca sa fii mai realista si nu chiar atat de idealista.

BALANTA

Este o zi relaxanta, in care reusesti sa iti incarci bateriile dupa o saptamana foarte solicitanta. Reusesti sa te intalnesti cu o persoana draga, pe care o amani de ceva vreme.

SCORPION

Nu esti prea realista astazi si gandurile iti zboara departe. Nu esti conectata la realitate si starnesti reactii ciudate de la cei din jur. Cu toate astea, nu esti dispusa sa revii prea curand cu picioarele pe pamant.

SAGETATOR

Te simti atrasa de un barbat despre care stii ca nu este potrivit pentru tine. In ciuda faptului ca esti de parere ca nu exista un viitor pentru voi doi impreuna, nici nu ii spui clar ca nu esti interesata.

CAPRICORN

Primesti o veste buna, care te face sa vezi lucrurile intr-o alta lumina. Chiar in clipa in care erai pregatita sa renunti, primesti un imbold care te face sa lupti pentru visurile tale in continuare.

VARSATOR

Esti foarte emotiva astazi si ai tendinta de a plange din orice. Esti coplesita de emotii, iar acest lucru te transforma intr-o persoana vulnerabila in relatia cu ceilalti.

PESTI

Astazi reusesti sa fii in centrul atentiei oriunde iti faci apartia. Si asta pentru ca esti optimista si vesela, doua caracteristici care ii atrag pe oameni in jurul tau ca un magnet.

related posts

Modifică setările cookies