Horoscop zilnic 30 august 2017. Taurii sunt ingrijorati, iar Scorpionii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 august 2017.


BERBEC

Astazi s-ar putea sa vezi pe cineva din trecutul tau, poate pe cineva care nu iti reaminteste de o perioada prea placuta a vietii. Nu lasa acest lucru sa te doboare, treci peste si fa ceva ce iti place! Bucura-te de viata!

TAUR

Te-ai angajat la prea multe proiecte si responsabilitatile se aduna de peste tot. Fii eficienta cu timpul tau si seteaza-ti prioritatile. Nu iti face griji, lucrurile se vor aranja eventual, iar tu vei reusi sa le rezolvi pe toate.

GEMENI

Persoana iubita are nevoie de atentia ta astazi, dar tu esti extrem de ocupata. Incearca sa rezolvi tot ce este urgent si te poti vedea si cu partenerul tau. O intalnire romantica la film sau la un restaurant este un pas inainte pentru relatia voastra. 

RAC

Perioada asta este prielnica pentru o vacanta bine meritata. Dupa atata munca, te vei bucura de perioada libera impreuna cu partenerul tau. Bucura-te de aceasta vacanta si traieste in prezent!

LEU

Aceasta este o zi buna sa investesti mai mult timp in relatia de cuplu. Te poti intalni cu partenerul tau si sa va duceti impreuna la un restaurant sau poate intr-un parc. Tot ce conteaza este sa te simti bine alaturi de persoana iubita si sa va bucurati unul de celalalt.

FECIOARA

Astazi este o zi ideala pentru tine, ai energie si esti plina de viata. Profita de aceasta zi si rezolva-ti problemele care alteori iti dau bataie de cap. De asemenea, in relatia de cuplu, cel mai bine ar fi sa te intalnesti fata in fata cu partenerul tau. Numai asa vei putea impartasi buna ta dispozitie si cu el!

BALANTA

Relaxeaza-te in prima parte a zilei, nu e cazul sa te stresezi. Lucrurile se vor aranja pentru tine daca ai putina rabdare. Concentreaza-te pe persoanele dragi tie si pe lucrurile care conteaza. Azi este o zi mai linistita, deci iti poti aloca timp si pentru tine. Rasfata-te cu un masaj relaxant!

SCORPION

In cursul zilei de azi vei primi o veste buna. Nu sta stresata, gandeste-te la tot ce trebuie sa faci. Vei sti cand vestea soseste. Intre timp, concentreaza-te asupra altor proiecte!

SAGETATOR

Partenerul tau s-ar putea sa nu fie prea fericit azi. Nu aduce vorba de subiecte sensibile si complicate. Incearca sa il faci sa se simta in largul sau, fa-i mai multe pofte astazi, rasfata-l cum stii tu ca ii place. Cu siguranta va aprecia faptul ca ai grija de el si se va simti mult mai bine!

CAPRICORN

Daca astepti niste raspunsuri importante de la diverse proiecte, fii fara griji, acestea vor sosi in cursul zilei de azi. Intre timp, incearca sa te concentrezi pe alte lucruri de rezolvat si nu uita sa trimiti cateva mesaje persoanelor dragi. Asa le vei arata ca te gandesti la ei si ii apreciezi pentru tot timpul cand sunt alaturi de tine.

VARSATOR

Astazi este o zi pentru relaxare. Apuca-te din nou de citit sau plimba-te putin prin oras. Orice ai face pentru tine, incearca sa te simti cat mai bine si sa uiti de problemele cotidiene pentru moment.

PESTI

Lipsa de comunicare nu face decat sa accentueze tensiunile dintre tine si persoana iubita. Solutia este simpla: vorbeste cu partenerul tau si spune-i ce simti fara sa devii prea emotiva. Daca crezi ca ar trebui sa petreci mai mult timp cu el, planuiti-va o mica escapada de weekend si relaxati-va impreuna!

related posts

Modifică setările cookies