Horoscop zilnic 30 decembrie 2016. Balantele sunt pline de energie, iar Leii vor sa fie in centrul atentiei


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 decembrie 2016.


BERBEC

Stii foarte bine ceea ce vrei si nimic nu iti sta in cale pentru a obtine ceea ce iti doresti. Esti lipsita de scrupule si asta ti-ar putea aduce cateva critici si reprosuri, insa nu pari prea afectata de vorbele dure pe care le auzi la adresa ta.

TAUR

Nu are rost sa iti strici ziua din cauza unor ganduri negativiste. Incearca sa nu mai pui intotdeauna raul inainte si nu iti mai manifesta pesimismul de fata cu ceilalti.

GEMENI

Este o zi pe care o dedici persoanei iubite. Te simti intr-o dispozitie romantica si iti rasfeti partenerul cu vorbe dulci si declaratii de dragoste. Micile tale atentii nu vor trece nerasplatite :)

RAC

Nu te simti in largul tau si nici nu intelegi care este problema care cauzeaza acest sentiment. Din pacate pentru cei din jurul tau, ai tendinta de a te razbuna pe ei pentru disconfortul pe care il simti. Cea mai buna cale este sa te relaxezi.

LEU

Iti place sa fii in centrul atentiei si astazi esti deranjata de faptul ca nu ti se acorda suficienta atentie. Ai fi in stare de orice ca sa te faci remarcata, insa astazi pur si simplu nu este ziua in care sa stralucesti. Incearca sa te impaci cu asta.

FECIOARA

Este o zi buna pentru tine si nu trebuie sa te straduiesti prea tare ca sa obtii ceea ce iti propui. Primesti mai multa atentie decat in mod normal si esti chiar complimentata de catre niste persoane de la care nu te asteptai sa auzi "vorbe bune".

BALANTA

Esti plina de energie si pur si simplu nu poti sta locului. O plimbare in ritm alert in parc, un jogging sau o iesire la patinoar sunt activitatile pe care le ai in vedere astazi.

SCORPION

Este o zi linistita pentru Scorpioni, care isi petrec ziua in compania prietenilor apropiati sau a familiei. Nu se implica in activitati prea solicitante si nici nu vor sa ia parte la discutii controversate. Ziua trece fara niciun eveniment remarcant.

SAGETATOR

Ai putea sa fii ceva mai atenta cu partenerul si sa nu iti mai versi nervii pe el pentru orice problema pe care o ai in afara relatiei. Esti cam egoista in ultima perioada si asta iti afecteaza destul de mult relatia. Incearca sa nu iti pui doar interesele tale pe primul loc.

CAPRICORN

Astazi te simti lenesa si lipsita de motivatie. Partea buna este ca nu ai nimic important de facut, asa ca te poti relaxa in pace. Bucura-te de putinele momente de liniste, pentru ca in curand se va declansa furtuna.

VARSATOR

Este o zi grozava pentru Varsatori, carora le iese orice isi propun. Sunt spontani si creativi si impresioneaza cu ideile lor originale. Astazi reusesc sa se faca remarcati, chiar daca nu fac niciun efort in acest sens.

PESTI

Esti tinta unor glume proaste astazi, dar ar trebui sa treci peste ele, pentru ca nu sunt decat niste mici rautati de moment. Nu mai pune chiar tot la suflet si incearca sa le raspunzi "atacatorilor" tai cu simtul umorului si cu aciditate.

related posts

Modifică setările cookies