Horoscop zilnic 30 ianuarie 2018. Scorpionii se ocupa de probleme familiale, vezi ce se intampla cu Taurii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 ianuarie 2018.


BERBEC

Ai o zi in care imaginatia iti zboara spre orice altceva decat ceea ce ai de facut. Incearca sa iti aduni gandurile si te concentrezi, inainte de a fi acuzata de neglijenta.

TAUR

Astazi porti discutii importante cu cateva persoane care impart aceeasi parere, insa una diferita de a ta. Nu reusesti sub nici o forma sa intelegi punctul lor de vedere, iar asta te nemultumeste pentru intreaga zi.

GEMENI

Astazi incerci sa impartasesti cat mai mult din gandurile tale si din dorintele de viitor. Este insa nevoie sa fii atenta la faptul ca o schimbare pozitiva in viata nu este neaparat la fel si in cea a altcuiva, care iti poate refuza sfaturile.

RAC

Simti ca nu esti foarte stapana pe sine si treci usor de la o stare de spirit la alta. Asta te va face sa obosesti destul de repede si vei incheia ziua devreme, din dorinta de a nu mai lua contact cu prea multe persoane.

LEU

Ziua te intampina destul de lenes, aparent fara nimic din ce ti-ar placea tie, pentru a te scoate din rutina. Sunt insa sanse mari sa te inveselesti, odata cu primirea unei vesti bune, legata de viata profesionala.

FECIOARA

Te simti atrasa catre tot felul de persoane si activitati care nu iti stau in obicei, iar asta te face chiar si pe tine insati sa fii confuza. Este doar o zi diferita, nu inseamna ca gusturile tale s-au modificat complet.

BALANTA

Nu esti intr-o stare foarte buna si iti pierzi usor concentrarea. Te poti ocupa de ceea ce este neaparat de pus la punct, insa eviti sa iti responsabilitati prea mari sau sa te implici in discutii importante.

SCORPION

Ai de pus la punct cateva detalii care tin de vaiat de familie. Fie te ocupi de camin si de organizarea lui, fie ajuti o persoana draga sa isi duca la capat niste planuri pentru care are nevoie de ajutor.

SAGETATOR

Simti nevoia de o pauza, asa ca vei incerca sa iti iei o zi libera de la job sau de la responsabilitatile principale ale zilei. Daca nu reusesti, te vei stradui sa termini ziua devreme si sa te odihnesti.

CAPRICORN

Ai un spirit vesel si energic, iar astazi esti de-a dreptul prietenoasa cu toti cei pe care ii intalnesti. Colegii tai de serviciu nu vor fi la fel de incantati, pentru ca ii va obosi comportamentul tau iesit din comun. 

VARSATOR

Te trezesti cu un chef iesit din comun de a socializa si de a fructifica orice fel de interactiune cu cei pe care ii intalnesti. Ai parte de o zi plina, in care lasi la iveala toata incarcatura emotionala pe care ai tinut-o ascunsa.

PESTI

Astazi te dedici unor chestiuni mai degraba spirituale. Participi la o sedinta sau petreci timp in compania unor prieteni apropiati, cu care te simti in largul tau si in cea mai visatoare zi a ta.

related posts

Modifică setările cookies