Horoscop zilnic 30 iulie 2015. Berbecii au parte de o zi speciala, iar Balantele se resimt dupa vacanta


Vezi ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 iulie 2015.


BERBEC

Te bucuri de suport moral, financiar din partea unor oameni care vor fi in continuare aproape de tine indiferent ce probleme ai avea - fericite sau mai putin bune.

TAUR

Ai o stare emotionala buna si poti sa-ti echilibrezi sentimentele si trairile, astfel incat sa nu cazi in nicio extrema. Relatiile cu o colega sau o prietena se consolideaza, iar creativitatea care te caracterizeaza te scoate astazi din orice incurcatura.

GEMENI

Astazi reusesti sa te faci remarcata, sa fii in forma buna, sa fii vesela si optimista si sa le transmiti si celorlalti o stare de bine. Se poate spune ca emani o energie vizibil pozitiva, iar problemele nu isi vor mai face aparitia in calea ta. 

 

RAC

Fii precauta astazi, caci e posibil ca unele situatii neasteptate sau unii colegi pusi pe cearta sa-ti afecteze buna dispozitie pe care o aveai la primele ore ale diminetii. 

LEU

Uiti in sfarsit de problemele care ti-au acaparat atentia si mintea in ultima vreme si te bucuri de aceasta zi, fara sa te mai gandesti la perioada grea prin are tocmai ai trecut. 

FECIOARA

Viata sentimentala este activa, intensa si plina de peripetii, dar si de o serie de schimbari care marcheaza existenta partenerului tau.

BALANTA

Tocmai te-ai intors din concediu, motiv pentru care nu prea ai chef de munca si inca te resimti dupa perioada de relaxare prin care ai trecut.

SCORPION

Optimismul, energia si dragostea pentru tot ce te inconjoara se reflecta mai ales in relatia cu oamenii si te face si mai placuta si mai iubita de acestia. 

SAGETATOR

Ca intotdeauna partenerul tau te sprijina si te ghideaza in directia studiului si specializarii intr-un anumit domeniu, care iti este pe plac si care iti va aduce multe satisfactii mai tarziu. 

CAPRICORN

Ai parte de o dezamagire in iubire, prietenie sau afaceri. E posibil sa-ti anulezi planurile de vacanta chiar, ceea ce te va nemultumi profund. Nu-ti face noi prieteni azi intrucat nu vor fi relatii stabile, de lunga durata.

 

VARSATOR

Un membru din cercul apropiat de cunoscuti te apara intr-o situatie delicata. Beneficiezi de protectia si indrumarea acestei persoane, iar o problema care se iveste este instantaneu rezolvata.

 

PESTI

In ultima perioada ai cam neglijat treburile de la locul de munca, iar acum esti nevoita sa recuperezi tot ce ai pierdut. Ai grija la comportamentul pe care il ai cu colegii tai, mai ales ca nu esti in postura de a avea vreo pretentie.

related posts

Modifică setările cookies