Horoscop zilnic 30 iulie 2017. Racii au o surpriza de proportii,iar Fecioarele au probleme in afaceri


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 iunie 2017. 


BERBEC

Astazi esti ami retrasa decat de obicei. Poate ultimele evenimente te-au afcut sa te gandesti de doua ori inainte sa-si arati sentimentele adevarate. Te teama sa nu fii ranita si te inchizi in tine. Sunt bune si momentele acestea, cu o conditie. Sa nu dureze la nesfarsit.

 

TAUR

Esti invitata la o petrecere si ai tendinta sa refuzi din start, pentru ca nu-ti place compania. Daca este o persoana cu acre nu ai o chimie prae buna, n-ar trebui sa refuzi. Este pacat sa ratezi sansa de a te distra dintr-un motiv similar.  

 

GEMENI

Ai foarte multa energie si simti nevoia sa o folosesti in sens craetiv. Fie ca vrei sa redecorezi casa sau sa investesti in obiecte de arta, da-ti faru liber energiei craetoare. Esti inspirata si reusesti sa-i cuceresti fara niciun efort pe cei din jurul tau cu atitudinea ta relaxata. 

 

RAC

In sfrasit, a sosit vremae sa culegi raodele muncii tale. Vin bani multi spre tine. Sunt venituri din investii trecute, sau poate chiar o suma pe care o imprumutasei si de la care iti luasei gandul s-o mai recuperezi vreodata. Te gandesti sa investesti intr-o vacanta exotica sau in locuri care te atrag, dar nu ai avut posibilitati financiare sa le vizitezi.

 

LEU

Astazi cineva din familie iti solicita ajutorul intr-o chestiune foarte importanta. Poate cineva dintre cei dragi are o problema de sanateate si tu chiar poti fi utila. Ai multa rabdare si compasiune, iar mesajul tau ajunge frumos la urechile celorlalti. Nu degeaba te iubesc atat de mult cei din jurul tau.

 

FECIOARA

Trebuie sa faci un compromis si asta nu-ti place deloc, mai ales ca este vorba de cariera. Va trebui sa renunti deocamdata la planurile tale, in care ai investit mult timp si energei. Incearca sa-ti pastrezi calmul si optimismul. Vei culege roadele mai tarziu. 

 

BALANTA 

Astazi esti foarte senzuala si de-abia astepti clipele de intimitate cu iubitul tau. Exista mult romantism in aer, asa ca, pana si persoanle singure, care nu sunt interesate deloc sa-si gaseasca partenere, pot descoperi astazi atractia fizica. Cineva pe acre nici nu l-ai remarcat pana acum incepe sa-ti placa.

 

SCORPION

Planuri, planuri, planuri! Incearca sa te opresti putin si sa tariesti clipa. Nu te mai bucuri de nimic in ultima vreme. Esti disperata sa-ti organizezi viata la secunda, insa asta chiar nu aduce nimic bun. Dimpotriva. Lumea te iubeste pentru entuziasmul  si nebunia ta frumoasa. 

 

SAGETATOR

Ai amanat o multime de proiecte in plan profesional, iar acum trebuie sa termini totul in timp record. Este o zi plina, super aglomerata. Mai ales ca spre seara vrei sa iesi in oras, sau ai deja planificata o escapada. Daca nu te organizezi in prima parte a zilei, s-ar putea s-ti dai tot programul peste cap.

 

CAPRICORN

Ai tendinta sa cheltuiestri astazi mai mult decat iti poti permite. Arunci cu banii pe obiecte inutile, daor pentru simti nevoia sa cump[eri compulsiv. Fii mai chibzuita si intreaba-te daca ai nevoie cu adevarat de aceste lucruri. 

 

VARSATOR 

Intalnesti astazi o persoana speciala, care te face mult sa razi, iar asta iti da energie epntru tot restul zilei. Daca esti invitata la o prima intalnire, vei fi surprinsa sa descoperi ca ai o multime de prejudecati si ca oamenii despre care aveai deja formata o parere, nu sunt absolut deloc asa cum ti-ai imaginat. 

 

PESTI  

Dragostea pluteste in aer si tu nu te mai saturi de aceasta atmosfera de poveste. Esti rasfatata astrelor astazi. Te simti sexy si plina de erotism, asa ca iubitul tau are mult de castigat. Pe seara, este posibil as te intalnesti cu niste prieteni vechi sau cineva din familie care te cucereste cu simtul umorului. 

related posts

Modifică setările cookies