Horoscop zilnic 30 iunie 2015. Taurii au parte de o surpriza, iar Balantele au probleme la job


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 iunie 2015.


BERBEC

Esti in urma cu treburile de la job, motiv pentru care esti nevoita sa-ti faci un program bine organizat pentru a reusi sa duci la bun sfarsit activitatile. 

TAUR

Incepi dimineata cu o surpriza din partea partenerului de viata, asa ca intreaga zi esti intr-o dispozitie buna si reusesti sa termini tot ceea ce ti-ai propus.

GEMENI

Problemele de sanatate cu care te-ai confruntat in ultima perioada nu par sa se diminueze, asa ca astazi mergi la un control pentru a vedea in ce situatie te aflii din punct de vedere medical. 

RAC

Ai parte de o zi linistita, in care iti rezolvi majoritatea problemelor importante de la job, iar seara te relaxezi in oras alaturi de prieteni. 

LEU

Esti intr-o situatie critica din punct de vedere financiar, motiv pentru care apelezi la ajutorul unor prieteni pentru a te imprumuta cu niste bani. 

FECIOARA

Te aflii intr-un impas sentimental si nu stii ce decizie sa iei cu privire la viitor. Incearca sa te consulti cu o prietena apropiata si sa analizezi bine situatia inaine de a lua o decizie. 

BALANTA

Nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut la job si iti neglijezi activitatea, iar superiorii observa acest lucru, ceea ce ar trebui sa-ti dea de gandit. 

SCORPION

Astrele nu sunt de partea ta astazi, asa ca renunta la ideea de a lua vreo decizie importanta legata de viitorul tau profesional si chiar sentimental. 

SAGETATOR

Astazi ai foarte multe lucruri de rezolvat pentru job si multe drumuri de facut in acest sens, asa ca esti nevoita sa iti amani iesirea din aceasta seara. 

CAPRICORN

Esti deja cu gandul la vacanta si la tot ceea ce tine de organizarea plecarii motiv pentru care nu mai ai acelasi randament la locul de munca. 

VARSATOR

Nu ai chef de nimic si nimeni nu iti poate intra in voie, iar toata ziua nu faci decat sa comentezi la fiecare propunere care ti se face. 

PESTI

Te-ai saturat sa tot astepti sa se intample o minune la locul de munca, de aceea esti hotarata sa vorbesti cu superiorii tai despre ceea ce te nemultumeste. 

related posts

Modifică setările cookies