Horoscop zilnic 30 mai 2016. Gemenii sunt stresati, iar Fecioarele primesc o veste buna, pe care o asteptau


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 mai 2016.


BERBEC

Schimbari in plan personal si profesional. Daca sunt de bun augur sau nu, numai timpul o va spune. La tine acasa e posibil sa ai parte de o surpriza.

TAUR

Trebuie sa termini tot ce ai de facut, mai ales ca ai inceput cateva proiecte importante, la care ai muncit din greu pana acum. Nu te ineca la mal si nu renunta pe ultima suta de metri, avand in vedere ca ai investit atata timp si efort in ele.

GEMENI

O zi propice pentru creativitate. Ai un sarm aparte, dar esti predispusa sa te enervezi si sa te stresezi foarte tare dintr-un motiv nu foarte serios. Evita situatiile neplacute si incearca sa-ti pastrezi calmul.

RAC

Nu permite emotiilor negative sa puna stapanire pe tine. Implica-te intr-o activitate frumoasa, care sa iti faca placere, si nu fi incapatanata cand vine vorba de indatoririle tale zilnice. 

LEU

Nu mai incerca sa fugi de rutina zilnica. Azi, mai mult ca niciodata, se maresc sansele sa fii trimisa intr-o calatorie de afaceri. Pe langa hartiile de care trebuie sa te ocupi, apare posibilitatea sa fii nevoita sa faci o programare la doctor.

FECIOARA

O zi care se va dovedi placuta in raport cu prietenii indepartati, pe care ii contactezi doar prin intermediul internetului sau telefonului. Unul dintre ei iti va da o veste buna, pe care o asteptai. 

BALANTA

Te intelegi de minune cu cei din jurul tau astazi. E, deci, o zi buna pentru a incheia intelegeri. In plus, daca te duci la un interviu pentru job, e foarte posibil sa obtii un raspuns pozitiv.

SCORPION

Este o zi in care iti faci, in sfarsit, curaj sa spui cu voce tare ceva ce te deranjeaza de mult timp. Desi e greu, treci peste acest hop cu brio.

SAGETATOR

Incerci sa introduci o stare de armonie in familie, dar te lovesti de un zid. In jurul tau oamenii nu au starea necesara, insa aceasta animozitate nu te impiedica sa incerci si sa reusesti sa calmezi lucrurile, in cele din urma.

CAPRICORN

Te paste o noua schimbare. In plan profesional, obiectivele tale vor fi perturbate de membrii echipei, care nu isi fac treaba asa cum trebuie. E posibil ca din cauza neglijentei unei singure persoane, echipa sa rateze un termen-limita.

VARSATOR

Faci o vizita intr-un loc in care nu ai mai fost demult, dar care iti aduce o multime de amintiri placute. Daca poti, mergi insotita de iubit, un prieten, copil si astfel vei avea cu cine sa impartasesti acest moment special. 

PESTI

Iti schimbi un numar de telefon sau poate chiar locul de munca. Pestii care se axeaza mult pe cariera trebuie sa-si reevalueze planurile facute pana acum si sa faca o strategie pentru viitor, intrucat nimic nu mai e valabil.

related posts

Modifică setările cookies