Horoscop zilnic 30 mai 2017. Racii trebuie sa evite conflictele, iar Balantele sunt luate prin surprindere


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 mai 2017.


BERBEC

Chiar daca se anunta zile bune atat la serviciu, cat si in relatia de  cuplu, nu te lasa dusa de val si ramai discreta fata de ceilalti. Nimanui nu ii plac oamenii laudarosi!

TAUR

Pastreaza tacerea despre planurile tale viitoare si actioneaza la momentul oportun pentru un succes garantat. Daca intampini greutati nu ezita sa te increzi in sfaturile apropiatilor.

GEMENI

Timpul este un lucru pretios asa ca ai face bine sa iti incepti activitatile si sa nu amani lucrurile prea mult timp. Fii activa si arata constiinciozitate indiferent de sarcinile pe care le primesti.

RAC

Familia este si va fi cea mai importanta parte din viata ta. Nu isca tensiuni inutile chiar daca treci printr-o perioada mai grea, ba mai mult, foloseste mediul de acasa pentru a scapa de toata tensiunea acumulata.

LEU

Nu privi toate situatiile ca pe o oportunitate de a concura cu ceilalti, ci fii mai deschisa si invata ce inseamna lucrul in echipa. Iti va prinde bine!

FECIOARA

Locul de munca poate devenii un mediu foarte stresant, iar colegii nu iti usureaza situatia. Nu te incarca de energii negative si daca apar conflicte incearca sa le aplanezi.

BALANTA

Este timpul sa iti acorzi putin timp si sa te preocupi de propria persoana. Incearca o privire de ansamblu asupra vietii tale si indrazneste sa schimbi ceea ce nu te mai multumeste.  Cineva la care nu te asteptai iti va spune lucruri care te vor uimi si care te vor pune pe ganduri.

SCORPION

Relatia de cuplu presupune uneori compromisuri din ambele parti. Daca partenerul nu este in perioada lui cea mai buna, fii intelegatoare si ofera-i ajutorul tau neconditionat.

SAGETATOR

Nu ii lasa pe ceilalti sa iti dicteze modul in care tu trebuie sa iti traiesti viata. Ai incredere in tine si fa lucruri care te bucura fara sa te gandesti prea mult la prejudecati.

CAPRICORN

Serviciul iti ocupa foarte mult timp, dar nu incerca sa folosesti asta ca un motiv pentru atmosfera rece de acasa. Petrece mai mult timp cu familia si gandeste-te la o vacanta pentru a va apropia mai mult.

VARSATOR

Evita sa intri in polemici pe diferite teme cu cei din jur, si nu te zbate prea tare sa ca punctul tau de vedere sa fie acceptat si de ceilalti. Totusi, nu actiona de una singura, ci puneti-va de acord asupra unor lucruri.

PESTI

Atunci cand parerile tale nu se potrivesc cu cele ale grupului in care activezi, este indicat sa pastrezi un echilibru intre cele doua. Nu te lasa influentata, dar nici nu striga prea tare pentru a te face auzita. 

related posts

Modifică setările cookies