Horoscop zilnic 30 martie 2015. Leii sunt intr-o forma de invidiat, iar Sagetatorii flirteaza din plin


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 martie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Echilibrul vostru nervos v-ar putea face cateva probleme. O emotivitate debordanta va da batai de cap. Cateva exercitii usoare de yoga si totul revine la normal. 

Horoscop 2015 TAUR

Configuratia astrala este cea care comanda in viata voastra amoroasa, ceea ce inseamna ca o sa petreceti o zi de neuitat in compania partenerului, de care va simtiti mai atrasi ca niciodata.

Horoscop 2015 GEMENI

Totul merge bine, insa trebuie sa aveti grija la tensiunea arteriala care ar putea suferi o crestere, daca nu sunteti atenti.

Horoscop 2015 RAC

Celibatarii si divortatii au parte de intalniri interesante cu sexul opus, insa fidelitatea nu este punctul lor forte astazi. 

Horoscop 2015 LEU

Astrele va influenteaza starea de sanatate, ceea ce insemana ca veti fi intr-o forma de invidiat. Exista si riscul unei oarecare exaltari care va avea drept consecinta un somn agitat.

Horoscop 2015 FECIOARA

Toti celibatarii zodiei vor avea numeroase intalniri din care una va fi cea norocoasa. S-ar putea sa il cunoasteti pe cel sau pe cea care va fi alaturi de voi toata viata. 

Horoscop 2015 BALANTA

Climatul astral va este favorabil, ceea ce se traduce prin multa vitalitate si chef de viata.

Horoscop 2015 SCORPION

Aveti o mare dorinta de a trai din plin. Vorbiti deschis cu partenerul de viata. S-ar putea sa descoperiti ca aveti aceleasi ganduri si dorinte pentru viitor.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Flirturile sunt la ordinea zilei, insa sunt slabe sansele  sa aiba un viitor. Momentan va face placere sa traiti fara sa va ganditi la ziua de maine si fara planuri.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Saturn este un factor de echilibru. Aceasta planeta va aminteste ca trebuie sa va folositi energia debordanta intr-un mod pozitiv. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Un tonus de invidiat si un optimism care va va surprinde toti prietenii. Profitati de aceasta zi pentru a scapa de gandurile neplacute care v-au tulburat mult timp.

Horoscop 2015 PESTI

Celibatarii vor colectiona flirturi si aventuri pasagere si asta le convine de minune, dat fiind ca nu au de gand, pentru moment, sa isi asume o relatie pe termen lung.

related posts

Modifică setările cookies