Horoscop zilnic 30 martie 2016. Berbecii se izoleaza de cei din jur, iar Fecioarele dau dovada de eficienta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 martie 2016.


BERBEC

Nu te izola de ceilalti doar pentru ca nu vrei sa le ceri ajutorul si nu vrei sa te vada drept ca pe o persoana sensibila si in acelasi timp dificila. Fii deschisa oricaror provocari, fara sa-ti fie teama de reactia celor din jur.

TAUR

Te concentrezi pe activitatile de la locul de munca si acorzi o atentie deosebita noilor obiective pe care le-ai primit de la seful tau. S-ar putea ca spre sfarsitul zilei sa primesti o alta oferta de munca extrem de atragatoare.

GEMENI

Daca vrei ca la sfarsitul zilei de astazi sa te bucuri de rezultate satisfacatoare, ar fi bine sa actionezi cu grija si atentie pentru a nu lasa o impresie gresita. In acest fel, te vei bucura cu siguranta de succesul la care ai visat.

RAC

Esti intr-o forma de zile mari si sigura pe fortele proprii. Cu increderea pe care o ai in tine si sprijinul pe care ti-l acorda oamenii din echipa ta, este imposibil ca astazi sa nu te bucuri de o mare reusita la job.

LEU

Este momentul potrivit pentru a spune ce ai pe suflet si pentru a scapa de gandurile care ti-au tot dat tarcoale in ultima vreme. Asa cum ai fost si sfatuita de cei apropiati, nu este cazul sa te consumi atat de mult din cauza faptelor celorlalti.

FECIOARA

Eficienta este cuvantul de ordine pentru ziua de azi. Trebuie sa gasesti o solutie cat mai rapida problemelor pe care le-ai identificat de curand si iti dedici tot timpul pentru rezolvarea acestui lucru.

BALANTA

Incearca sa revii cu picioarele pe pamant si sa nu mai cheltuiesti atat de multi bani. Este posibil ca in perioada urmatoare sa ai nevoie de o suma de bani pentru a face fata unei situatii mai... tensionate.

SCORPION

Cu diplomatie si toleranta reusesti astazi sa rezolvi toate problemele pe care le creeaza exact cei cu care lucrezi zi de zi. Reusesti inclusiv sa obtii semnarea unui contract extrem de important pentru cariera ta.

SAGETATOR

Este o zi favorabila semnarii unui nou contract de munca. Datorita diplomatiei si integritatii tale te dovedesti a fi cea mai buna optiune pentru o companie care va aprecia experienta ta si rezultatele pe care le-ai avut pana acum.

CAPRICORN

Este momentul sa renunti sa-ti mai exprimi nemultumirea si dezamagirea fata de micile probleme care apar din cand in cand in viata ta si sa te bucuri de prezent si de reusitele pe plan personal si profesional.

VARSATOR

Astazi faci multe drumuri la banca, fie pentru ca vrei sa obtii un imprumut, fie pentru ca ai de efectuat niste plati destul de urgente. De asemenea, incepi sa conturezi planul pentru vacanta de vara si cheltuielile aferente.

PESTI

Totul se intampla in avantajul tau, desi nu iti dai seama de acest lucru. Ambitia si dorinta de a-ti construi propria afacere va face minuni si vei avea ocazia sa faci primii pasi in acest sens.

related posts

Modifică setările cookies