Horoscop zilnic 30 martie 2017. Leii se implica in activitati noi, iar Fecioarele afla o veste noua


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 martie 2017.


BERBEC

Nu esti una dintre cele mai norocoase native atunci cand vine vorba de capitolul dragoste, insa de astazi pare ca ceva sa imbunatateste. Poti cunoaste pe cineva care iti schimba perceptia asupra relatiilor.

TAUR

Prima parte a zilei nu iese din tipare, insa spre seara te poti bucura de compania cuiva drag si poti petrece ceva timp la o cafenea sau la restaurant, undeva unde te poti relaxa complet fara sa misti vreun deget.

GEMENI

Este o zi perfecta pentru a face acele solicitari la care te-ai tot gandit. Nu este deloc ceva gresit in a-ti cere ceea ce ti se cuvine, iar in cazul tau poate fi vorba de o suma de bani castigata pe drept.

RAC

Ti se pare ca atmosfera din jurul tau este usor incarcata si, desi nici tu nu esti pe deplin multumita, vei incerca sa aplanezi conflictele si sa mentii o stare linistita atat acasa cat si la locul de munca sau la scoala.

LEU

Te vezi nevoita sa participi la o o serie de lucruri pentru care nu erai pregatita, insa poti descoperi ca iti va face placere. Intreaga zi va fi concentrata n jurul acestor noi activitati, care te vor si obosi, insa.

FECIOARA

Astepti de ceva timp un raspuns la o solicitare pe care ai facut-o la locul de munca sau la scoala si astazi acesta ajunge, in sfarsit, la tine. Fii atenta la cum percepi informatia, ca sa fii sigura ca intelegi bine mesajul primit.

BALANTA

Pot exista cateva neintelegeri cu partenerul de viata sau cu o alta persoana foarte apropiata si nu ar strica deloc sa incercati sa lamuriti problemele inainte de a se agrava. Altfel ziua aceasta este compromisa si se va incheia la fel de neplacut pe cat a inceput.

SCORPION

Cineva iti atrage atentia foarte puternic si vei incerca sa faci si tu acelasi lucru in ceea ce il priveste. Cel mai probabil sa descoperi o atractie fata de o persoana noua, care nu iti displace deloc.

SAGETATOR

Nu este deloc gresit sa mai iei, din cand in cand, cate o pauza de la grijile zilnice, asa ca astazi iti poti propune sa ai o zi libera sau cel putin ceva mai aerisita decat de obicei. Profita de ea, daca ai aceasta ocazie, nu ti se intampla prea des.

CAPRICORN

Primesti o vizita sau un telefon din partea cuiva drag si decizi sa ii acorzi ceva mai mult timp din aceasta zi. Poti planifica o iesire in oras sau chiar o invitatie la tine acasa, pentru a putea sta de vorba pe indelete.

VARSATOR

Nu ar strica sa arunci o privire asupra vietii de cuplu si sa incerci sa iti surprinzi partenerul cu un gest frumos. Se poate simti neglijat sau neapreciat, daca nu ai grija ca uneori sa faci ceva care sa ii aminteasca faptul ca ii esti alaturi.

PESTI

Conflictele din ultima vreme te fac sa reactionezi si pot chiar sa duca la o adevarata cearta cu cei din jurul tau. E important sa iti folosesti energia in alt scop, pe cat posibil, insa este clar ca ceva te supara destul de puternic.

related posts

Modifică setările cookies