Horoscop zilnic 30 noiembrie 2015. Fecioarele sunt intr-o stare buna de spirit, iar Leii nu se simt bine


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 noiembrie 2015. 


BERBEC

In general esti destul de oportunista si profiti de orice ocazie pentru a scapa de treburile in plus, pe care nu vrei sa le faci. Astazi, in schimb, va trebui sa iti asumi niste responsabilitati si sa le comunici colegilor tai de echipa, intrucat au nevoie de contributia ta.

TAUR

Ai sansa de a-ti dovedi talentul si de a castiga atentia tuturor, insa neincrederea in tine face aproape imposibila o reusita in acest sens. Pastreaza-ti calmul si fii sigura pe propriile puteri, daca vrei sa reusesti in viata!

GEMENI

Renunti la propriile placeri pentru a-i oferi persoanei iubite atentia de care are nevoie. Ai inclusiv curajul de a face o schimbare in viata ta, ce il include inevitabil si pe partenerul tau, care ramane surprins de decizia ta.

RAC

Planurile tale se schimba brusc si dramatic, fie ca este vorba de viata ta profesionala sau cea personala. Partenerul tau este primul afectat de situatia creata, insa iti pasa mai mult de ceea ce ti se intampla tie decat de ceea ce li se intampla celor apropiati.

LEU

Nu te simti prea bine, esti stresata din cauza proiectelor la care lucrezi, dar si a numeroaselor treburi pe care le ai de facut acasa. Ai avea nevoie de ajutor, dar nu stii la cine sa apelezi.  

FECIOARA

Inceputul de saptamana te gaseste intr-o stare de spirit foarte buna, cu ajutorul careia reusesti sa emani energie si sa-i bucuri pe cei din jurul tau cu prezenta ta. 

BALANTA

Astazi ai nevoie sa petreci putin timp pe cont propriu si sa iti pui ordine in ganduri. Desi prietenii si iubitul trag de tine, hotaraesti ca este mai bine sa iei o pauza de la iesiri. Aduna-ti gandurile, relaxeaza-te si fa planuri de viitor.

SCORPION

Esti in mijlocul atentiei, iar toti ochii sunt atintiti asupra ta. Fie ai ceva de povestit, fie propui o idee care este pe placul tuturor, cert este ca nimeni si nimic nu-ti sta in cale, iar oportunitatile de reusita nu intarzie sa apara.

SAGETATOR

Ai parte o zi perfecta, in care toate problemele se rezolva aproape de la sine. La locul de munca iti este apreciat efortul depus, iar in viata de cuplu lucrurile merg mai bine ca niciodata.

CAPRICORN

Ai parte de o dezamagire in iubire, prietenie sau afaceri. E posibil sa-ti anulezi planurile de vacanta chiar, ceea ce te va nemultumi profund. Nu-ti face noi prieteni azi intrucat nu vor fi relatii stabile, de lunga durata.

PESTI

Dupa o lunga perioada de timp in care ai muncit pe branci, incep sa se vada si rezultatele. Pe langa satisfactia personala, primesti si o recompensa din partea sefilor. 

related posts

Modifică setările cookies