Horoscop zilnic 30 septembrie 2016. Racii sunt dezamagiti de persoane apropiate, iar Varsatorii au noi responsabilitati


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 septembrie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Tratezi cu diplomatie si mult calm unele situatii conflictuale care vor aparea astazi, desi uneori iti doresti sa spui lucrurilor pe nume, indiferent ce presupune acest lucru. Pastreaza-ti totusi energia pentru alte zile, cand sigur vei avea nevoie de ea pentru a face fata unor oameni mai dificili.

TAUR

Este momentul sa demonstrezi tuturor ca nu functionezi doar dupa regulile prudentei exagerate si a conservatorismului, ci ca esti dispusa uneori sa apelezi si la spontaneitate si o urma de curaj pentru a-ti atinge scopurile.

GEMENI

Trebuie sa faci tot posibilul sa te controlezi in orice privinta, pentru ca poti pierde controlul si poti nimeri in situatii mai putin convenabile. Oricum ar fi, ai pe durata intregii zile un sprijin deosebit in persoana iubitului tau, care incearca sa te tempereze.

RAC

Nu lasa garda jos, ci fii atenta la tot ce se intampla in jurul tau. Este posibil ca unii pe care ii considerai destul de apropiati si de incredere sa te dezamageasca destul de tare, insa cu aceasta ocazie vei realiza ca nu poti cunoaste niciodata pe cineva atat de bine incat sa nu te astepti la ceva neplacut din partea lui.

LEU

Te cuprinde romantismul, insa in acelasi timp multitudinea de responsabilitati pe care le ai la locul de munca te impiedica sa-ti pui in aplicare starile, emotiile si sentimentele pe care le ai fata de partenerul tau. Nu uita ca pacea si stabilitatea conteaza enorm pentru tine.

FECIOARA

Astazi trebuie sa profiti de sansele bune care iti apar in cale si sa-ti incerci norocul sa obtii un job mai bun, insa doar cu conditia sa nu risti prea mult. Vorbeste cu superiorii tai si spune-le ce-ti doresti cu adevarat de la compania lor, iar succesul iti va surade.

BALANTA

Imaginea persoanei tale are nevoie de cateva retusuri. Astazi acorzi o atentie deosebita propriilor dorinte si placeri, astfel incat o vizita la magazinul tau preferat este solutia ideala pentru a te simti cel putin pe jumatate mai bine.

SCORPION

Ai parte de o perioada linistita in ceea ce priveste viata sentimentala. Daca ai deja o relatie, legatura cu partenerul tau va sta sub semnul bunastarii si sensibilitatii, iar dovezile de iubire si respect nu vor intarzia sa apara.

SAGETATOR

Este momentul sa tragi linie intre emotiile si sentimentele tale si ceea ce trebuie sa faci pentru a avea succes in proiectul pe care ti-ai propus sa-l demarezi in perioada urmatoare. Tine cont doar de sustinerea pe care ti-o ofera cei dragi si ignora orice tentativa a celor care vor sa te determine sa renunti.

CAPRICORN

Trebuie sa-ti revizuiesti planurile pe care le ai pentru perioada urmatoare, sa excluzi ceea ce te-ar solicita in mod inutil si sa pastrezi doar ceea ce te face cu adevarat fericita. Ai grija la oamenii din jurul tau si la situatiile neasteptate ce pot aparea.

VARSATOR

La locul de munca primesti responsabilitati importante cu privire la directia in care se indreapta compania. Profiti de aceasta ocazie pentru a-ti demonstra abilitatile profesionale si pentru a-ti convinge sefii ca meriti o pozitie de conducere in firma.

PESTI

Te gandesti serios la reorganizarea si stabilizarea vietii sentimentale, mai ales daca nu esti multumita de situatia prezenta. Din fericire si partenerul tau este de acord in aceasta privinta, motiv pentru care incepeti sa va faceti planuri mari pentru viitor.

related posts

Modifică setările cookies