Horoscop zilnic 31 august 2015. Berbecii isi rezolva problemele financiare, iar Scorpionii se simt sexy


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 31 august 2015.

Tag-uri:

BERBEC 

Este o zi buna pentru rezolvat probleme financiare. Incerci sa iti faci un plan de economii si de cheltuieli, astfel incat sa nu mai risipesti banii. Scopul tau este sa fii din ce in ce mai economa si si sa strangi bani pentru zile negre. 

TAUR

Esti din ce in ce mai posesiva si aceasta atitudine il cam alarmeaza pe partenerul tau, care simte nevoia de putina libertate. Incearca sa nu ii mai controlezi fiecare aspect al vietii si sa nu il mai suni din ora in ora.

GEMENI

Primesti o multime de complimente astazi si lucrul acesta te face sa te simti excelent. Iti place sa fii in centrul atentiei si sa fii admirata, iar astazi totul iese exact asa cum iti doresti tu.

RAC

Este o perioada agitata in viata ta si incerci sa restabilesti ordinea lucrurilor. Din pacate, esti destul de dezorganizata si lasi lucrurile neterminate. 

LEU

Este o situatie tensionata la birou si incerci sa calmezi spiritele cu sfaturi intelepte. Din pacate, nimeni nu pare sa te asculte. Va trebui sa te resemnezi sau sa incerci o alta abordare, mai convingatoare.

FECIOARA

Iti simti relatia amenintata si esti din ce in ce mai convinsa ca o alta femeie incearca sa iti seduca partenerul. Nu iti alimenta imaginatia cu fapte care nu s-au intamplat sau despre care nu esti sigura ca se intampla. Mai bine incearca sa ai o discutie sincera cu iubitul tau.

BALANTA

Te simti jignita de atitudinea nerecunoascatoare a partenerului, care nu iti recunoaste eforturile  din relatia voastra. Te straduiesti din rasputeri la lucrurile dintre voi sa mearga mai bine, insa el pare cu totul dezinteresat.

SCORPION

Te simti sexy si atragatoare si vrei sa iti testezi puterea de seductie pe orice barbat iti iese in cale. Astazi flirtezi, te simti bine si incerci sa faci cateva victime in randul sexului opus.

SAGETATOR

Esti nemultumita de viata ta, insa in acelasi timp ai niste asteptari nerealiste. Visezi la lucruri pe care stii ca in acest moment nu le poti avea, in loc sa te concentrezi pe pasi mai marunti, dar siguri. 

CAPRICORN

Esti nemultumita de felul in care decurg lucrurile la job si te gandesti sa iei atitudine. Din pacate, e ca si cum ai vorbi cu peretii. Nimeni nu pare ca ar fi prea interesat de imbunatatirea lucrurilor.

VARSATOR

Esti usor irascibila astazi si nimic nu te multumeste.  Ai tendinta sa critici pe oricine si orice si asta ii face pe oameni sa te evite. Incearca sa iti controlezi reactiile.

PESTI

Te gandesti sa faci o investitie financiara serioasa, insa mai intai trebuie sa iti faci curaj. Astazi cauti sa te informezi cat mai bine despre viitoarea afacere sau viitorul proiect in care urmeaza sa iti investesti banii.

related posts

Modifică setările cookies