Horoscop zilnic 31 august 2016. Leii pot intra in conflicte, iar Scorpionii sunt sensibili din punct de vedere medical


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 31 august 2016.


BERBEC

Ar trebui sa fii intr-o stare generala buna astazi. Nu fi surprinsa daca au loc unele schimbari in planurile tale de zi cu zi, nu prea ai ce sa faci ca sa le eviti si se pot dovedi chiar constructive.

 

TAUR

Ai o maniera agresiva de a spune ca ceva nu iti convine . Iar astazi ar fi bine sa eviti sa se mai intample asta, pentru ca nu toata lumea tine cont de pesonalitatea ta frumoasa atunci cand esti multumita, si unele persoane se pot supara destul de puternic.

 

GEMENI

Este in natura ta sa vrei sa incluzi pe toata lumea in planurile pe care ti le faci, ca si astazi, insa uiti ca fiecare are o viata personala si ca lispa de timp nu inseamna ca nu  isi doresc sa iti fie alaturi, ci ca pur si simplu uneori nu se poate sa iasa asa cum vrei tu.

 

RAC

Ai o vointa de fier astazi si esti dispusa chiar sa faci sacrificii pentru a obitne rezultate bune de pe urma muncii tale. Pana la urma petreci mult timp din viata muncind si vrei sa ceea ce faci sa fie la inaltime si sa fie apreciat. Astazi iti dai toata silinta ca totul sa iasa perfect!

 

LEU

Este momentul sa te calmezi un pic si sa iei mai usor tot ceea ce se intampla in jurul tau astazi. Ai tendinta de a acuza anumite persoane de lucruri neplacute si assta nu te face prea placuta in ochii nimanui, cu atat mai mult cu cat faci acuzatii fara sa fii sigura de ceea ce spui.

 

FECIOARA

Te simti cu adevarat puternica astazi si lasi la iveala "luptatoarea" din tine. Trebuie insa sa echilibrezi usor starile pe care le ai, ca sa fii sigura ca nu ii sperii pe cei care nu sunt deloc obisnuiti sa te vada atat de energica si hotarata.

 

BALANTA

Astazi poti descoperi ca relatie de prietenie pe care o ai cu o anumita persoana nu este in realitate la fel si pentru ea. Poate sa para ca amandoi investiti aceleasi sentimente, insa nu este deloc asa, iar asta te poate surprinde.

 

SCORPION

Fii cat se poate de atenta la starea ta fizica si mai ales la ce consumi astazi, pentru ca esti predispusa la  mici probleme care te pot determina sa iti anulezi planurile pentru intreaga zi.

 

SAGETATOR

Din punct de vedere emotional totul merge foarte bine pentru tine astazi, chiar daca nu esti foarte decisa ce alegeri sa faci. Lucrurile se aranjeaza de la sine si relatia ce parea sa fie pe butuci isi poate reveni surprinzator.

 

CAPRICORN

Este multa tensiune in jurul tau astazi, iar asta te va face sa fii foare energica, dornica de a face totul felul de activivati carora nu le esti fan in mod obisnuit. Trebuie sa ai grija, altfel seara te prinde destul de obosita.

 

VARSATOR

Este o zi destul de plina de emotii, in special pentru ca cineva drag te cauta dupa mult timp, iar regasirea iti face o deosebita placere. Incearca sa nu pari prea entuziasmata si sa astepti si partea mai putin placuta a vestilor pe care le primesti.

 

PESTI

Esti concentrata pe o anumita traiectorie bine stabilita astazi si micile complicatii care apar te cam dezechilibreaza. Nu ii lasa pe cei din jurul tau sa se foloseasca de asta si nu iti schimba prioritatile n functie de ei, instinctul tau rareori da gres.

related posts

Modifică setările cookies