Horoscop zilnic 31 august 2017. Gemenii au nevoie de o pauza, veste buna pentru Fecioare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 31 august 2017.


BERBEC

Relatiile personale merg foarte bine pentru tine astazi. Consolideaza-le petrecand mai mult timp cu persoanele dragi tie! Nu te ingrijora daca partenerul iti lasa putin spatiu, e doar atent la nevoile tale si stie cand ai nevoie de o mica pauza.

TAUR

Ziua ta incepe devreme astazi! Desi este greu sa parasesti comfortul patului tau, vei fi rasplatita pe masura! Lasa energia si voia buna sa te ghideze si profita de aceasta ocazie.

GEMENI

Daca pare ca te zbati prea mult pentru un proiect, ia o pauza. Rezolva alte probleme sau cel mai bine, du-te intr-un loc in care iti face placer sa fii. Asa te vei simti mai bine, vei fi mai putin stresata si te vei putea intoarce la treaba cu mult mai mult spor.

RAC

Astazi este o zi cand te poti simti ca o printesa! Imbraca-te in cele mai bune haine ale tale, permite-i partenerului tau sa te rasfete si plimbati-va pe unde iti doresti tu! Esti pe calea cea buna catre a avea incredere maxima in aptitudinile tale!

LEU

Nu alege sa intri in conflicte azi, chiar daca stii ca ai dreptate. Persoanele care refuza sa accepte si alte pareri cel mai probabil ca vor refuza a doua sau a treia oara cand le explici situatia. Cel mai bine este sa te concentrezi pe tine insati si sa nu iti faci nicio grija! 

FECIOARA

Este o zi minunata pentru tine azi pentru ca ai raspunsurile bune la orice intrebare! Daca simti ca poti rezolva pana si cele mai grele provocari, atunci vestea cuna este ca asa si este. Profita de aceasta zi si simte-te bine stiind ca te poti descurca cu orice iti apare in cale!

BALANTA

Nu iti planui ziua in avans, lasa lucrurile sa se intample si de la sine. Astfel, vei fi surprinsa cate lucruri bune ti se pot intampla. Relaxeaza-te, gandeste lucruri pozitive si asa vei atrage multe priviri! Daca esti singura, nu iti fie frica sa te lasi putin curtata!

SCORPION

Azi se vor ivi cateva ocazii unde poti demonstra cat de curajoasa esti! Foloseste-te de puterea din interiorul tau pentru a depasi orice frica si vei putea face fata la orice! 

SAGETATOR

Daca lucrurile par putin in ceata, cel mai bine ar fi sa nu iei decizii importante chiar daca simti nevoia sa faci acest lucru. Cel mai bine e sa o iei cu lucrurile marunte si treptat, treptat sa ajungi sa te gandesti si la problemele mai complicate.

CAPRICORN

Daca esti singura, astazi este un motiv sa sarbatoresti! Apreciaza libertatea de care ai parte! Esti propria ta persoana, puternica si independenta si nu ai nevoie de altcineva care sa iti confirme acest lucru! Nu uita insa: daca intalnesti pe cineva care se potriveste cu tine, lasa-l sa te cunoasca, nu iti fie frica!

VARSATOR

Zilele acestea au fost destul de stresante pentru tine, asa ca azi ar fi o zi buna sa te relaxezi. Ai voie sa iei micul dejun in pat si sa mai atipesti putin dupa. Daca iti incarci bateriile, restul saptamanii va fi floare la ureche pentru tine.

PESTI

 Totul trebuie sa fie intr-o armonie! Daca primesti azi complimente, apreciaza-le si da mai departe. Fa-i si tu ziua cuiva mai buna prin cateva cuvinte simple.Acest lucru te va face si pe tine sa te simti mult mai bine!

related posts

Modifică setările cookies