Horoscop zilnic 31 decembrie 2016. Leii pleaca in vacanta, iar Sagetatorii primesc o veste importanta 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 31 decembrie 2016.


BERBEC

Te poti intalni cu o persoana cu care ai o legatura emotionala puternica sau de care chiar ai fost indragostita. Fii atenta la comportamentul pe care il arati pentru a nu parea exagerata in anumite privinte.

TAUR

E posibil sa ai parte de cateva suisuri si coborasuri astazi, care nu te lasa sa duci la capat responsabilitatile de zi cu zi. Cineva drag are nevoie de tine si poti lasa totul balta pentru a te ocupa de asta.

GEMENI

Astazi poti avea sansa de a te simti mandra de tine insati daca reusesti sa nu scapi lucrurile de sub control. Nu ti se intampla foarte des sa te simti bine in pielea ta, asa ca profita de moment.

RAC

Astazi esti napadita de ganduri si de tot felul de remuscari pe care le-ai acumulat in timp. Incearca sa te gandesti si la lucrurile bune pe care le-ai facut in ultima perioada.

LEU

Leii se pregatesc sa paraseasca mediul lor obisnuit, fie ca este vorba de o vacanta personala sau o delegatie de la locul de munca. O mare parte dintre Lei se vor bucura de aceste vesti.

FECIOARA

Ai tendinta de a explica fiecare lucru in parte pe care il faci, iar asta ii poate deranja uneori pe cei din jur, chiar daca pentru tine e un lucru pozitiv. Ai grija sa nu cazi dintr-o extrema in alta daca vrei sa fii inteleasa si de altii.

BALANTA

Nativii din Balanta nu sunt cei mai vorbareti. Insa astazi iti iei foarte in serios rolul de lider si faci tot felul de planuri care spre finalul zilei iti vor aduce foarte multa satisfactie.

SCORPION

Simti nevoia sa primesti aprobari din partea persoanelor din jurul tau in anumite situatii. Asta nu inseamna ca esti dispusa sa accepti si criticile, ceea ce poate duce la neintelegeri daca nu reusesti sa le iei ca pe ceva constructiv.

SAGETATOR

Sagetatorii sunt cautati astazi de o persoana pe care nu au mai vazut-o de mult timp, iar acest tip de intalnire ii lasa destul de confuzi. E recomandat sa isi adune toata rabdarea de care pot da dovada pentru a evita o discutie neplacuta.

CAPRICORN

E timpul sa iei o pauza de la activitatea neintrerupta pe care o ai de mai multa vreme, pentru ca cineva drag sau chiar un membru al familiei are nevoie de tine in cursul acestei zile si sunt sanse sa iti epuizezi toate resursele de energie.

VARSATOR

E o zi numai buna pentru a lamuri cateva aspecte ale vietii tale. Nu este insa recomandat sa iei decizii atunci cand nu esti sigura de ele, asa ca acorda-ti rabdare si timp suficient pentru a hotari lucruri care ii privesc si pe altii.

PESTI

Ai tendinta de a te face disponibila pentru toti ceilalti astazi. O persoana dintre cele dragi isi pune increderea in tine insa nu iti ofera acelasi ajutor, iar asta te va supara. Nu ai deloc starea necesara pentru a pierde timpul.

related posts

Modifică setările cookies