Horoscop zilnic 31 ianuarie 2017. Taurii au noi responsabilitati, iar Racii au un comportament agresiv


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 31 ianuarie 2017.


BERBEC

Nu te grabesti sa-ti faci planuri pentru viitor, insa ar fi bine sa-ti schitezi macar cateva idei, astfel incat sa stii cel putin cum va arata perioada imediat urmatoare. Nu esti decisa daca vrei sa abandonezi profesia pe care o ai in momentul de fata sau daca vrei sa mergi mai departe pe acelasi drum.

TAUR

Ziua de astazi aduce cu sine o crestere a responsabilitatilor, iar acest lucru inseamna timp mai putin pentru tine. Ti se cere un efort suplimentar, dublat de rabdare si seriozitate, pe care il accepti mai mult nevoita decat pentru ca ti-ai dori.

GEMENI

Pot aparea pe nepusa masa evenimente la care nu te-ai fi asteptat sau este posibil sa primesti o vizita din partea unui apropiat, desi nu ai fost anuntata cu 
privire la acest lucru. Ai grija la ceea ce spui sau la cum te manifesti fata de el.

RAC

Astazi tinzi sa te comporti agresiv si esti destul de greu de tolerat de catre iubitul tau, motiv pentru care relatia ta poate avea de suferit. Invata sa fii mai toleranta si sa nu mai actionezi dupa impulsuri, de multe ori periculoase pentru relatiile cu ceilalti.

LEU

Este o zi plina de dinamism, care pur si simplu nu-ti permite nicio clipa sa te odihnesti sau sa iti rezolvi problemele personale. La locul de munca, toata lumea trage de tine, are nevoie de parerile tale si iti solicita sprijinul inclusiv in proiecte in care nu ai mai fost implicata pana acum.

FECIOARA

Astazi te preocupa in mod special aspectul financiar si in acest sens iti faci toate calculele necesare pentru a te asigura ca ai bani de vacanta pentru aceasta vara si iti acoperi toate cheltuielile din aceasta perioada.

BALANTA

Nu ai tocmai o zi usoara, avand in vedere ca esti incarcata cu noi responsabilitati, iar unii dintre oamenii din echipa ta se misca atat de incet, incat ai toate sansele sa depasesti termenul limita ce ti-a fost acordat pentru un anumit proiect.

SCORPION

Pari neprietenoasa si mofturoasa, insa de fapt esti lipsita de energie si de orice tragere de inima sa faci ceva important astazi. Tocmai pentru ca iti doresti sa fii singura, te inchizi in propria carapace pentru tot restul zilei. 

SAGETATOR

Te gandesti la o schimbare, pentru ca atat viata profesionala cat si cea personala te nemultumesc in aceasta perioada. Ai grija ca in timpul aventurilor tale, sa nu le provoci celor dragi suferinte si ganduri negative.

CAPRICORN

Prietenii tai iti demonstreaza astazi ca nu sunt neaparat politicosi sau atenti la unele lucruri si te pun intr-o lumina nefavorabila fata de o persoana importanta din viata ta. Poate ar fi cazul sa faci o selectie severa si sa vezi cine iti este cu adevarat apropiat la bine si la rau.

VARSATOR

Prima parte a zilei iti aduce multe beneficii pe plan profesional, motiv de maxima bucurie pentru tine si pentru cei care au crezut intotdeauna in aptitudinile tale. Spre seara, partenerul iti da o veste buna, ceea ce face ca ziua sa se termine cum nu se poate mai bine.

PESTI

Est o zi potrivita pentru a-ti testa ideile cu privire la un nou proiect ce iti da tarcoale de ceva timp. Vezi in ce masura parerile tale sunt in conformitate cu ceea ce ti se cere sa faci si nu uita sa ceri si sfatul celorlalti, la nevoie.

 


related posts

Modifică setările cookies