Horoscop zilnic 31 mai 2016. Racii au nevoie de bani, iar Balantele sunt foarte ingrijorate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 31 mai 2016.


BERBEC

Ai parte de o zi plina de evenimente si trebuie sa iti faci un program destul de strict pentru a reusi sa rezolvi tot ce ti-ai propus si sa bifezi toate intalnirile din agenda.

TAUR

Astazi nu esti in apele tale si preferi sa ii eviti cat mai mult pe colegii de la birou si pe prietenii apropiati. Starea ta de spirit nu te ajuta in relatiile cu cei din jur si alegi sa fii cat se poate de "invizibila" astazi.

GEMENI

Ai inceput deja sa numeri zilele pana la finalul de saptamana. Nu mai faci fata oboselii si stresului si astepti cu nerabdare weekendul pentru a te relaxa si a te detasa de problemele de la serviciu.

RAC

Ai nevoie de o suma importanta de bani pentru niste cheltuieli neprevazute. Esti nevoita sa te imprumuti la o persoana apropiata pentru a reusi sa platesti, insa vei reusi sa returnezi banii destul de repede.

LEU

Ai parte de o zi agitata la locul de munca: nimic nu merge conform planului si trebuie sa te adaptezi din mers. Din fericire, spontaneitatea te ajuta sa treci cu bine peste situatiile dificile.

FECIOARA

Ai de luat o decizie importanta, de care poate depinde viitorul tau profesional. Pentru ca te temi de schimbare, ai tendinta de a ramane la vechile obiceiuri, insa un nou inceput nu ti-ar displacea.

BALANTA

Esti ingrijorata in ceea ce priveste situatia ta financiara: cheltuielile sunt din ce in ce mai multe, iar banii putini. Desi nu iti place sa imprumuti bani de la prieteni, de data aceasta nu prea ai alte solutii. 

SCORPION

Esti destul de nostalgica astazi si ai tendinta de a trai mai mult in trecut decat in prezent. Esti cu gandul la un fost iubit, la experientele frumoase petrecute impreuna. Aceste ganduri iti fac mai mult rau decat bine.

SAGETATOR

Dupa o perioada mai confuza in viata ta, lucrurile incep sa se mai calmeze. Negativismul care te-a caracterizat in ultima vreme incepe sa dispara si ai toate sansele sa redevii acea persoana simpatica si optimista.

CAPRICORN

Dupa o perioada destul de agitata in viata de cuplu, lucrurile incep sa se mai calmeze. Ai reusit sa ajungi la un punct comun cu partenerul si ati luat decizia de a va stradui mai mult pentru viitorul vostru impreuna.

VARSATOR

Iti doresti o viata amoroasa mai palpitanta si te-ai hotarat sa faci ceva pentru a-ti pune planurile in aplicare. Esti plictisita de monotonia din ultima perioada si esti dispusa sa incerci experiente noi.

PESTI

Esti atrasa de un amic din cercul tau de prieteni si crezi ca si el ar putea simti ceva pentru tine. Dar din teama de a nu strica prietenia dintre voi, nu faci nimic in acest sens. 

related posts

Modifică setările cookies