Horoscop zilnic 31 mai 2018. Gemenii se îndrăgostesc. Vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 31 mai 2018.


BERBEC

Ai parte de o zi memorabilă, pe care o petreci în compania persoanei care ți-a furat inima. Ziua de astăzi îți va întări ideea conform căreia ți-ai întâlnit jumătatea. Te consideri o norocoasă.

TAUR

Nimeni și nimic nu poate sta în calea ta astăzi. Reușești să îți atingi obiectivele în cel mai scurt timp, iar apropiații te iau drept o sursă de inspirație și te dau ca exemplu pozitiv.

GEMENI

Planul sentimental îți rezervă surprize astăzi. O persoană se arată interesată de tine dar, din păcate, vei sfârși prin a-i frange inima pentru că nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

RAC

Cineva îți face ochi dulci și nu reușești să îi reziști. Dacă ești singură, această aventură nu va atrage complicații. Totuși, dacă faci deja parte dintr-un cuplu, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a te lăsa ghidată de atracția fizică.

LEU

Trebuie să dai dovadă de perseverență astăzi. Dacă cineva te dă afară pe ușă, învață să intri pe fereastră, să faci orice pentru a-ți atinge obienctivele, numai să nu te dai bătută. Depui mult efort, dar în cele din urmă te vei bucura de succes.

FECIOARĂ

Afli niște informații noi despre persoana pe care o iubești și nu sunt tocmai plăcute. Fiecare are un trecut și o serie de secrete care nu ar vrea să iasă la suprafață, iar în cazul tău, ceea ce vei afla astăzi te va face să îți schimbi părerea despre persoană iubită.

BALANȚĂ

Nu reușești să duci la bun sfârșit taskurile de la job si te încearcă o senzație de frustrare. Nu este nicio rușine să accepți faptul că nu ești în cea mai bună formă, că ești epuizată, că ai nevoie de o vacanță și să ceri ajutorul unui coleg.

SCORPION

Nimeni nu își dorește să între astăzi în vizorul tău, să se pună rău cu tine pentru că vor ieși extrem de șifonați. Nu ierți pe nimeni și ești extrem de acidă atunci când îi judeci pe cei din jurul tău. Încearcă să domolesti această atitudine dacă nu vrei să îți faci dușmani.

SĂGETĂTOR

Nu îți place să fii pe locul doi și ar trebui să îi spui asta și celui care nu îți acordă suficientă atenție. În cazul în care nu înțelege mesajul, măcar să nu îți pierzi timpul cu el. Fii directă.

CAPRICORN

Astăzi muncești mai mult pentru a acoperi și taskurile unui coleg care este bolnav, ceea ce te face să fii irascibilă și să îți dorești să se termine ziua cât mai repede. Seara va fi pe gustul tău, căci o vei petrece cu prietenii la o terasă.

VĂRSĂTOR

Un fost iubit nu îți dă pace și reușește să bage râca între tine și actualul iubit. Încearcă să îl pui la locul lui până nu este prea târziu și reușește să iti strice viața amoroasă. Fii fermă și încrezătoare în forțele tale.

PEȘTI

Ești plictisită și îți dorești cu ardoare să trăiești o aventură care să adauge sare și piper în rutina ta zilnică. Prin urmare, îți petreci timpul căutând oferte de vacanță într-o destinație exotică.

related posts

Modifică setările cookies