Horoscop zilnic 31 martie 2015. Racii au probleme la job, iar Balantele se bucura de o zi linistita


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 31 martie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Ai parte de o zi agitata, in care apar cateva situatii neprevazute la locul de munca si pentru care trebuie sa dai dovada de multa rabdare si diplomatie. 

Horoscop 2015 TAUR

Esti intr-o forma fizica de invidiat, iar cei din jurul tau par sa observe acest lucru, asa ca nici astazi nu renunti la ora de sport, chiar daca esti obosita si nici nu prea ai chef.  

Horoscop 2015 GEMENI

Planurile pentru ziua de astazi iti sunt date peste cap de o sedinta programata la munca pe ultima suta de metri, asa ca esti nevoita sa-ti amani planurile pentru aceasta seara.

Horoscop 2015 RAC

Esti prinsa la mijloc intr-un conflict de la munca, iar tu nu vrei sa te certi cu nimeni, de aceea incerci sa imparti spiritele fara a isca si mai multa valva. 

Horoscop 2015 LEU

Esti prinsa pe picior gresit la munca si esti obligata sa-ti dai silinta pentru a repara greselile facute, de aceea toata ziua o petreci la birou. 

Horoscop 2015 FECIOARA

Dupa o zi in care lucrurile se desfasoara in mod normal la munca, seara iesi in oras cu niste prietenii pe care nu-i mai vazusei de ceva vreme, asa ca ar fi bine sa te relaxezi. 

Horoscop 2015 BALANTA

Dupa o perioada in care ai muncit in continuu, astazi te poti bucura de o zi libera, in care sa te relaxezi la salon sau mergi la cumparaturi.

Horoscop 2015 SCORPION

Te-ai saturat de felul in care se comporta unul dintre colegi cu tine, iar astazi esti hotarata sa iei masuri si le explici superiorilor care este situatia. 

Horoscop 2015 SAGETATOR

Esti foarte incapatanata si nu vrei sa accepti nicio varianta din cele propuse de colegii tai pentru rezolvarea unei probleme care a aparut la munca. 

Horoscop 2015 CAPRICORN

Incepi dimineata cu o discutie aprinsa pe care o ai cu partenerul de viata, dar pana la urma spre seara va impacati si iesiti in oras, la un film. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Te simti atat de rau, incat de-abia reusesti sa iti rezolvi treburile pe care le ai la munca, iar seara ti-o petreci acasa, cu o cana de ceai fierbinte si cateva seriale bune. 

Horoscop 2015 PESTI

Astrele nu sunt de partea ta, de aceea ar fi mai bine ca astazi sa eviti discutiile importante si luarea unor decizii majore pentru tine sau pentru locul de munca la care lucrezi. 

related posts

Modifică setările cookies