Horoscop zilnic 31 martie 2017. Balantele pot avea o zi grea, iar Pestii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 31 martie 2017.


BERBEC

Atitudinea pe care o ai astazi ii poate face pe ceilalti sa creada ca esti usor egoista, in special pe partenerul de viata. Incearca sa arati ca nu este asa, dar nu iti neglija nevoile personale.

TAUR

Te simti prinsa intr-o situatie din care nu vrei sa iese pentru a nu rani pe altcineva, insa in acelasi timp simti nevoia sa te detasezi si sa te ocupi mai mult de tine. 

GEMENI

Ai foarte multe planuri pentru aceasta zi si vei fi nevoita sa faci o selectie si sa mai anulezi din ele, pentru ca aproape se vor suprapune. Ai grija la ce renunti si cum iti exprimi optiunile.

RAC

Ai o stare pozitiva si nu vrei sa lasi nimic sa ti-o strice. Chiar daca la locul de munca sau intr-un alt grup din care faci parte par sa aiba loc niste conflicte, vei reusi sa te tii departe de ele si sa ramai cu starea ta de bine.

LEU

Ai de dus la capat o activitate de grup, dar simti nevoia sa te impui si sa iti creezi propriile reguli. Este bine stiut faptul ca esti o lidera desavarsita, asa ca nu iti va fi greu deloc sa faci asta.

FECIOARA

Ai o zi in care cuvantul care te caracterizeaza este "spontaneitate". Nu se leaga nimic din ce iti propui de dimineata, dar asta nu e neaparat ceva rau, ba chiar poti descoperi ca iti prieste o astfel de lipsa de organizare. 

BALANTA

ESte foarte important sa te organizezi foarte bine inca din prima parte a zilei, altfel te vei confrunta cu neplaceri nu nu vei reusi sa mai prinzi din urma tot ceea ce ai lasat pe mai tarziu.

SCORPION

Cineva apropiat are nevoie de ajutorul tau si te afli in situatia de a renunta la cateva din planurile tale pentru a sari in ajutorul acestuia. Totul este bine cat timp iti tii promisiunile pe care le-ai facut inainte sa se intample asta.

SAGETATOR

Esti la jumatatea unui proiect si nu esti inca lamurita daca vrei sau nu sa il mai duci la capat. Faptul ca alte persoane depind de munca ta pe pune pe ganduri, dar parca nu suficient cat sa te motive pe o perioada mai lunga de timp, iar azi simti asta mai mult ca oricand.

CAPRICORN

Poti ajunge intr-o situatie dificila astazi, insa norocul pe care il ai de fel te va ajuta sa scapi din incurcatura. Nu lasa insa totul pe noroc, incearca sa repari micile greseli pe care le-ai facut.

VARSATOR

Simti ca cineva din apropierea ta nu are o parere buna despre tine si tinde chiar sa imprastie asta in jurul vostru. Cel mai bine ar fi sa porti o discutie fata in fata cu cel sau cea care te supara.

PESTI

semnezi in sfarsit niste acte sau primesti o propunere de job pe care o asteptai de multa vreme. Nu se poate spune ca te mai bucuri pentru asta, dar macar iti iei o piatra de pe inima.

related posts

Modifică setările cookies