Horoscop zilnic 31 martie 2018. Săgetătorii fac o nouă cucerire. Vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 31 martie 2018.


BERBEC

Nu mai judecata oamenii după aparențe. Primele impresii pot fi unele greșite, iar astăzi ți se va demonstra încă o dată acest lucru, când îți vei da seama că te-ai purtat urât cu cineva deși nu merita.

TAUR

Partenerul de cuplu reușește să te dezamăgească astăzi. Prin urmare, nu vei avea cea mai bună stare de pirit până când nu veți clarifica situația dintre voi doi. Spune lucrurilor pe nume și vorbește deschis despre ceea ce te-a deranjat.

GEMENI

Legi o nouă prietenie cu o persoană care te admiră foarte mult și care te ia drept exemplu. Va petreceți ziua împreună și descoperiți câte lucruri aveți în comun.

RAC

Weekendul acesta este dedicate familiei, în special celor care își sărbătoresc ziua de nume de Florii. Asta va presupune și o goana după cadouri inspirate pentru cei dragi.

LEU

Profiți de temperaturile ridicate din termometre și îți petreci cât mai mult timp în natură. Adună-ți gașca de prietene și ieșiți la o terasă sau la o plimbare cu bicicletele prin parc.

FECIOARĂ

O persoană mai în vârstă îți dă niște sfaturi de viață și ai face bine să îl asculți, să ții cont de ceea ce îți spune pentru că informațiile primite de la ease vor dovedi a fi foarte utile.

BALANȚĂ

Planurile pe care le aveai vor fi date peste cap de niște musarifi care își vor face apariția neinvitati. Nu ai de ce să te plângi pentru că surpriza va fi una plăcută și te vei distra copios.

SCORPION

Viața de cuplu este tensionată astăzi și, cu greu, reușeșți să nu te cerți cu partenerul de cuplu. Micile gelozii se pare că stau in calea fericirii voastre. Ai grijă ce spui la nervi.

SĂGETĂTOR

Faci tot ce îți stă în putință pentru a atrage atenția unei persoane de care te-ai îndrăgostit. Încearcă să nu exagerezi și să îți păstrezi naturalețea pentru a impresiona.

CAPRICORN

Nimic nu îți iese astăzi din prima. Lucrurile se complică și simți cum îți pierzi răbdarea. Dacă simți că nu reușeșți să ieși la liman, cere ajutorul celor din anturaj. Nu trebuie să duci singură tot greul.

VĂRSĂTOR

Degeaba ți-ai făcut planuri pentru această zi pentru că nu te simți în stare să miști un deget. Vrei să stai în vârful patului și să nu faci nimic, să nu te deranjeze nimeni.

PEȘTI

Planul tău financiar nu este frumos aspectat astăzi. Prin urmare, evita să faci achiziții de orice fel pentru că vei fi păcălită și vei ajunge să scoți din buzunar mai mulți bani decât ar face de fapt produsul pe care ai vrea să-l achiziționezi.

related posts

Modifică setările cookies