Horoscop zilnic 31 octombrie 2014. Fecioarele pleaca intr-o escapada romantica. Vezi ce se intampla cu Varsatorii


Pe final de saptamana nimanui nu ii sta gandul la munca, insa unele zodii sunt mai solicitate ca niciodata din acest punct de vedere. Vezi cine are de tras chiar inainte de weekend.


BERBEC

Nu este o zi favorabila pentru investitii financiare sau decizii importante. Si asta pentru ca nu esti prea inspirata in luarea deciziilor. Incearca sa nu te bagi in conversatii prea profunde, sa nu dai sfaturi capitale si sa nu te bagi in viata altora.

TAUR

Nativele din zodia Taur sunt afectate de niste barfe care circula in grupul lor de prieteni. Important este sa nu te lasi afectata de rautatile altora si sa incerci sa demonstrezi ca nu au dreptate, daca tu crezi ca asta te face sa te simti mai bine.

GEMENI

Un proiect la care lucrezi de ceva vreme incepe sa se concretizeze. Astazi vezi primele rezultate si esti mandra ca munca ta nu a fost in zadar. Nu te culca pe o ureche si munceste cu aceeasi pasiune ca si pana acum.

RAC

Te simti epuizata dupa o saptamana extrem de solicitanta, insa, din pacate, nu te poti odihni nici astazi. Mai ai putin de tras pana la momentul de respiro. Incearca sa te mobilizezi ca sa iti termini la timp proiectele si sa te poti bucura de liniste si relaxare in weekend.

LEU

Astazi stai toata ziua pe telefoane si e-mailuri cu prietenii pentru a-ti face planuri de weekend. Nu iti sta deloc mintea la munca, iar lucrul asta iti va atrage cateva observatii din partea superiorilor. Incearca sa iti faci treaba ca sa nu ai de suferit.

FECIOARA

Astepti de mult sa pleci intr-o escapada romantica alaturi de persoana iubita si se pare ca acum, in sfarsit, a venit acel moment. Iti faci bagajele si te pregatesti de un weekend plin de aventura si iubire. 

BALANTA

Dupa o perioada in care ai fost extrem de solicitata si toata lumea a avut diverse pretentii de la tine, acum este momentul tau de respiro. Te bucuri de putin timp pe cont propriu, in care faci acele activitati care te relaxeaza si te binedispun. 

SCORPION

Te bucuri de toata atentia si afectiunea iubitului tau. Relatia ta este mai stabila ca niciodata si crezi ca el ar putea fi barbatul cu care sa iti petreci restul vietii. Si vestea buna este ca si el crede acelasi lucru despre tine.

SAGETATOR

Astazi fugi de toate responsabilitatile. Nu iti sta gandul la munca, la rezolvat lucrurile de acasa sau la discutii serioase cu partenerul. Vrei sa petreci putin timp singura si sa te relaxezi. Vei avea ocazia sa o faci, dar tocmai spre seara.

CAPRICORN

Astazi faci un gest frumos pentru o persoana apropiata, care tine neaparat sa te rasplateasca pentru fapta ta. Esti un exemplu in cercul tau de prieteni si toata lume ate priveste cu admiratie pentru ceea ce ai facut.

VARSATOR

Desi vine weekendul si toata lumea este cu gandul la distractie si relaxare, pentru tine de abia incepe munca. Astazi primesti vestea ca, in sfarsit, te poti apuca de proiectul pe care il planifici de ceva vreme. Asa ca vei avea lucruri de facut pe acest final de saptamana.

PESTI

Azi o poti lasa mai moale cu munca si te poti ocupa de pasiunile si hobby-urile tale. Ii ai alaturi pe prietenii tai, care de abia asteapta sa iti tina companie. Esti intre-o stare de spirit buna si asta ii binedispune pe amicii tai.

related posts

Modifică setările cookies