Horoscop zilnic 4 aprilie 2017. Racii isi pot indeplini o dorinta mai veche, iar Scorpionii au o zi romantica


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 aprilie 2017.


BERBEC

Din fericire, partenerul tau stie cat de entuziasmata poti fi datorita evenimentelor din ultima perioada. Orice ar aparea sau ar putea sa intensifice starea ta pasionala de astazi, vei vrea sa o imparti cu cineva apropiat tie. O zi cu multa iubire si pasiune.

TAUR

Atmosfera de astazi te ajuta sa-ti arati sentimentele mai mult. Astfel, vei putea sa aduci mai multa caldura si lumina in relatia pe care incerci cu disperare sa o controlezi, sa infrunti ceea ce este prea mult pentru tine si sa-ti lasi planurile de munca deoparte. Mai bine te-ai mai linisti putin.

GEMENI

Ceea ce ar fi important pentru tine in relatia curenta, va lua o intorsatura pe care nimeni nu o vedea. Ziua de astazi te incurajeaza sa aduci mai multa creativitate in instinctele tale si in interactiunea cu ceilalti, si poate sa aduca si o anumita caldura si in cuplu. Spune-i partenerului tau cat de mult il adori, de cate ori poti. Asta va face diferenta.

RAC

Cu totii avem visuri, dar in general acestea nu sunt intotdeauna realizabile, fara o participare activa. Astazi vei avea ocazia sa-ti indeplinesti una din acele dorinte, in timp ce te concentrezi pe cineva special. Totusi vei avea nevoie sa ii arati acelei persoane ca este ceva serios si ca nu te joci. Daca asta chiar este dragostea vietii tale, va aparea si va intelege.

LEU

Cu situatia actuala, iubirea este numai distractie si zambet. Nu este vorba doar de pasiune, este despre a afla care sunt valorile pe care le imparti cu ceilalti, interesele care va definesc. De fapt, este un proces de descoperire, care este bun de urmat si foarte distractiv, si care te va duce in ape mai adanci, lucru pe care ti-l si doresti.

FECIOARA

Astazi poti sa te lasi ghidata de sentimentele spontane pentru a cunoaste pe cineva special. Daca deja ai observat, fricile par sa te traga inapoi, chiar daca tu ai vrea sa-i fii alaturi atat de mult. Vei vedea ca odata ce indraznesti, increderea in tine va veni si ea. Tot de ce ai nevoie este ceva special in viata ta, iar lucrul acesta este gata sa apara.

BALANTA

Daca te decizi sa iesi astazi la o intalnire, s-ar putea sa ramai surprinsa. Vei da peste o atmosfera plina de zambete si bucrie si, de asemenea, vei avea parte de o conversatie foarte stimulanta. Va veti fi unul pentru celalalt o companie excelenta, deci sansele ca aceasta sa devina o relatie perfecta sunt foarte mari.

SCORPION

Vei reusi sa raspunzi vibratiilor cosmice minunate de astazi, parca ai fi o alta persoana. Lucrul acesta va aduce si mai multa bucurie, mai ales daca impartasesti cu persoana iubita toate sentimentele de peste zi. Este o perioada minunata sa aranjati o iesire undeva, sa petreceti mai mult timp impreuna. Poti sa devii foarte romantica daca esti in starea potrivita.

SAGETATOR

Chiar daca viata ta nu pare cea mai organizata acum, vei avea parte si de bucurii. Cineva din trecut va aparea astazi si va reusi sa te faca sa scapi de unele tensiuni. Pana acum, poate nu ai simtit lucrul acesta, dar odata ce vei incepe sa cunosti si sa descoperi persoana de langa tine, s-ar putea sa ai parte de o surpriza.

CAPRICORN

Astazi realizezi ca ai putea sa incepi o relatie minunata cu cineva, si ar putea fi chiar ceva special. Tinzi sa devii foarte practica si concentrata pe partea intelectuala. Incepi sa faci planuri de viitor.

VARSATOR

Nu ar trebui sa te ingrijorezi in legatura cu viata ta amoroasa astazi. Vei descoperi lucruri care iti vor aduce bucurii si vor ramane o amintire frumoasa in timp. Daca esti deja intr-o relatie sau daca incerci sa gasesti persoana perfecta, evenimentele de astazi ar putea fi favorabile.

PESTI

Atmosfera de astazi aduce relatia la un alt nivel, chiar daca nu ai fi crezut vreodata. Indiferent de ceea ce se va intampla astazi, ai incredere ca vei gasi persoana aceea speciala la care tot visezi de ceva timp. Poate chiar vei reusi sa organizezi o iesire cu persoana respectiva. 

related posts

Modifică setările cookies