Horoscop zilnic 4 august 2015. Sagetatorii au probleme in cuplu, iar Balantele primesc o suma de bani


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 august 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Numeroasele probleme din cuplu din ultima perioada par sa sa se rezolve, comunicarea si sinceritatea din ultima perioada reusind sa va apropie mai mult decat ati fi sperat.

Horoscop 2015 TAUR

Vrei sa-ti schimbi locul de munca, insa nu ai o idee foarte clara despre ceea ce iti doresti. Te consulti cu partenerul de viata, dar si cu niste prieteni apropiati pentru a lua cea mai buna hotarare pentru tine.

Horoscop 2015 GEMENI

Esti hotarata sa faci niste schimbari in ceea ce priveste stilul de viata in care faceai numeroase excese culinare, asa ca te consulti cu o persoana specializata care sa-ti ofere un regim alimentar adecvat.

Departe de a te afla intr-o stare fizica foarte buna, te decizi ca ar fi momentul potrivit pentru a incepe sa faci mai multa miscare si sa acorzi mai multa atentie starii de sanatate.

Horoscop 2015 LEU

Numeroase surprize din partea prietenilor. Petreci o zi linistita, in compania persoanelor apropiate si te relaxezi dupa o perioada aglomerata.

Horoscop 2015 FECIOARA

 

Te ocupi de problemele de sanatate cu care te-ai confruntat in ultima perioada, iti faci niste analize si mergi la un medic pentru a primi un tratament adecvat pentru afectiunile tale. 

Primesti o suma nesperata de bani pe care iti doresti sa o investesti intr-un proiect de suflet. Te consulti cu un prieten apropiat si reusesti sa iei decizia corecta in acest sens.

Horoscop 2015 SCORPION

Nu acorzi timpul necesar partenerului de viata, iar din aceasta cauza relatia incepe sa scartaie. Ai grija si de nevoile lui, altfel situatia nu va mai fi la fel de linistita ca acum.

Dupa o perioada in care ai lucrat la potential maxim, iar rezultatele au fost mai mult decat impresionante, apare si rasplata merita, fie o prima, fie o promovare.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Rezolvi o serie de probleme financiare si reusesti sa ajungi la zi cu plata facturilor. Un pic de chibzuinta in ceea ce privesc cheltuielile ti-ar pinde foarte bine. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Primesti o suma de bani neasteptata, de aceea te poti gandi cu o stare de spirit foarte buna la concediul pe care urmeaza sa ti-l iei in scurt timp.

Primesti o veste care iti va strica dispozitia, asa ca nu prea reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut si nici nu esti intr-o starea buna pentru a comunica cu cei din jur.  

related posts

Modifică setările cookies