Horoscop zilnic 4 august 2017. Scorpionii trebuie sa ia o decizie importanta, iar Capricornii au parte de o surpriza


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 4 august 2017:


BERBEC

Azi poti face schimbari de tot felul, mai ales ca simti ca ai intrat intr-o rutina care iti da batai de cap. Pregateste-te pentru lucruri minunate care se vor intampla in viata ta, mai repede decat te astepti!

TAUR

Daca se iveste vreun conflict cu partenerul pe parcursul zilei, cel mai bine e sa fii calma si sa ai rabdare ca totul se va rezolva. La munca, va aparea un nou proiect care iti va aprinde entuziasmul!

GEMENI

Iti cunosti foarte bine limitele, iar unele dintre cunostintele tale le-au cam depasit. Fii intelegatoare totusi si spune-le direct cum stau lucrurile din perspectiva ta!

RAC

Azi e posibil sa revezi o persoana speciala, de care iti era foarte dor. Puteti iesi in oras si sa povestiti ce s-a mai intamplat in vietile voastre de cand nu v-ati mai vazut.

LEU

Stralucesti si cei din jurul tau iti admira pozitivismul pe care il emani. Ai o zi plina, asa cum iti place si te bucuri de fiecare activitate in care te implici!

FECIOARA

E momentul sa spui lucrurilor pe nume si sa nu te mai ascunzi dupa anumite gesturi sau actiuni. Ai mai mult curaj sa spui ceea ce simti si vei vedea ca soarele va rasari si pe strada ta!

BALANTA

Trebuie sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai si sa renunti sa te mai plangi cand ceva nu iese cum ti-ai propus. Nu e cazul sa analizezi lucrurile prea mult, fa ceea ce iti spune inima! 

SCORPION

Nu-ti fie teama sa iei o decizie importanta, chiar daca te doare! Stii ca totul este spre binele tau si e indicat sa gandesti intotdeauna in perspectiva!

SAGETATOR

Ai idei interesante, iar partenerul te apreciaza pentru creativitatea si energia ta. Va ganditi sa organizati cat mai multe activitati in doi, iar acest fapt va va apropia si mai mult!

CAPRICORN

S-ar putea sa fii surprinsa de o persoana pe care ai subestimat-o. Incearca sa vezi dincolo de aparente si vei invata mai multe despre oameni si cum sa interactionezi cu fiecare!

VARSATOR

Abia astepti sa vina weekendul si sa te bucuri de timpul liber, alaturi de familie. Te gandesti sa dai o fuga pana la mare si sa te deconectezi de tot ce te streseaza. Si foarte bine faci!

PESTI

Cateodata trebuie sa spui clar si raspicat ceea ce iti doresti, doar asa poti si primi! Nu astepta ca lucrurile sa vina la tine, ci actioneaza in directia lor! Spre seara te poti relaxa la un film sau la o plimbare alaturi de o prietena. 

related posts

Modifică setările cookies