Horoscop zilnic 4 decembrie 2016. Scorpionii primesc un cadou neasteptat, iar Racii au o zi linistita


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 decembrie 2016.


BERBEC

Esti dezamagita de faptul ca nu mai ai deloc timp pentru hobby-urile si pasiunile tale. Grijile iti ocupa cea mai mare din timp, iar atunci cand esti libera de abia ai timp sa te odihnesti.

TAUR

O buna prietena iti cere ajutorul financiar intr-o problema destul de grava. Nu eziti sa o imprumuti cu o suma de bani importanta, chiar daca asta inseamna sa apelezi la economiile tale.

GEMENI

Te-ai relaxat suficient de mult in acest weekend prelungit cat sa fii in forma pentru noua saptamana de lucru. Esti pregatita sa faci fata provocarilor si profiti de aceasta zi pentru a te odihni si mai bine.

RAC

Ai parte de o zi linistita, in care reusesti sa-ti rezolvi o parte din problemele ivite si sa petreci timp de calitate alaturi de persoana iubita.

LEU

Esti deja cu gandul la vacanta, desi mai ai ceva de asteptat pana va veni si randul tau pana sa te bucuri de concediu, de aceea ar fi indicat sa lasi visurile deoparte si sa iti rezolvi treburile.

FECIOARA

Astazi te faci remarcata: ai initiativa si nu te temi sa iti exprimi parerile, chiar daca nu sunt agreate de toata lumea. Ai o atitudine de luptatoare, iar asta iti castiga respectul celor din jur.

BALANTA

Esti predispusa sa faci greseli. Ai o multime de idei bune, dar din pacate nu reusesti sa ti le organizezi astfel incat sa se concretizeze in planuri de succes. 

SCORPION

Primesti un cadou neasteptat de la persoana iubita. Iti doresti sa te revansezi in fata lui, asa ca pregatesti o cina romantica, chiar daca nu esti experta la gatit.

SAGETATOR

Incerci sa iti impui ideile, insa fara prea mare succes. Dintr-un motiv sau altul, nu esti deloc luata in serios, iar lucrul acesta te frustreaza. Incerci sa ai o atitudine mai autoritara, dar tot nu-ti iese asa cum ai dori.

CAPRICORN

Ai parte de o zi linistita, in care nu se intampla nimic important si in care iti rezolvi problemele fara sa apara vreo schimbare in programul obisnuit. 

VARSATOR

Iti faci probleme legate de relatia cu partenerul si te intrebi daca mai merita sa faci eforturi pentru ca lucrurile intre voi sa mearga bine. Ti se pare ca el este dezinteresat si prea putin dornic de un viitor impreuna.

PESTI

Astazi esti supusa unei critici dure, care te afecteaza in mod dosebit. Incearca insa sa vezi si partea constructiva a lucrurilor si sa imbunatatesti ce se poate. 

related posts

Modifică setările cookies