Horoscop zilnic 4 decembrie 2017. Pestii pierd sume mari de bani, vezi ce se intampla cu Berbecii 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 decembrie 2017.


BERBEC 

Apar mici batai de cap la locul de munca, insa nu este cazul sa va ingrijorati peste masura. Totul trece la fel de repede cum vine si este important sa pastrati o atitudine pozitiva si mai ales productiva.

TAUR

O ruda pe care nu o vedeti foarte des va cauta, astazi, pentru a va da o veste care ar putea fi buna. Depinde doar de voi cum intrepretati informatiile pe care vi le aduce. Puteti alege sa va bucurati alaturi de acea persoana, daca nu considerati ca deja v-ati indepartat prea mult.

GEMENI

Daca ati putea sa petreceti timp doar in familie, astazi, ar fi perfect. Nu aveti deloc starea necesara pentru a integra in vreun grup de persoane care nu va sunt foarte apropiate si nu doriti deloc sa intrati in contact mai ales cu persoane noi.

RAC

Un prieten va invita in oras si incearca sa va prezinte unui nou grup de posibili amici. Se pare ca unele persoane dragi considera ca nu socializati suficient si si doresc sa va apropie mai mult de stilul lor de viata, ceea ce nu va va prinde deloc rau.

LEU 

Umorul si veselia va ajuta sa va inconjurati de oameni care va plac si pe care reusiti intotdeauna sa ii faceti macar sa zambeasca. Cu toate acestea, astazi nu aveti o zi buna, nu reusiti sa fiti in forma maxima, iar cei din jur aproape ca simt lipsa unor lideri plini de glume, ca voi.

FECIOARA

Atitudinea capricioasa din ultima perioada le face pe unele persoane sa pastreze distanta. N-ar strica sa lasati usor, cateva persoane, macar, sa se apropie si sa va cunoasca, mai ales ca astazi aveti ocazia sa intalniti oameni care va pot deveni prieteni.

BALANTA

Trebuie sa cantariti bine cateva evenimente care au avut loc in familia voastra, in ultima veme. Va simtiti obligate sa luati partea cuiva, intr-un conflict, sa alegeti o tabara si sa va si argumentati alegerea in asa fel incat sa nu suparati pe nimeni.

SCORPION

V-ati implicat in tot felul de discutii care nu sunt deloc in avantajul vostru si astazi pare ca exista persoane care s-au simtit jignite. Puteti intampina dificultati la locul de munca, acolo unde au tot exista mici scantei intre colegi, la care ati participat mai mult decat trebuia.

SAGETATOR

veti o zi dedicata in totalitate lucrurilor care va fac placere. Chiar si la locul de munca reusiti sa prioritizati ceea ce aveti de facut, in asa fel incat sa va bucurati de munca depusa. Spre seara veti cauta compania cuiva apropiat.

CAPRICORN

Poate ca ati intrat de curand intr-un grup nou de persoane sau v-ati shimbat locul de munca. Un lucru este clar: inca nu v-ati acomodat cu schimbarile si asta incepe sa se vada din ce in ce mai mult. Ar fi indicat sa incepeti sa participati la discutii, sa iesiti in oras dupa program, sa incercati sa va integrati, incepand chiar de acum.

VARSATOR 

Ati avut de facut o multime de lucruri, in ultimele zile, care au lasat in urma o oboseala greu de suportat. Incercati ca ziua aceasta sa se termine cat mai devreme pentru voi, pentru ca odihna este imperativa.

PESTI 

Neatentia va pune astazi intr-o situatie neplacuta. Este posibil sa pierdeti o suma mare de bani, pe care va puteati baz o perioada lunga de timp, din cauza unor neintelegeri cu cineva cunoscut.

related posts

Modifică setările cookies