Horoscop zilnic 4 februarie 2016. Fecioarele au probleme financiare, iar Varsatorii incearca sa fie de ajutor


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 februarie 2016.


BERBEC

Esti hotarata sa incepi sa ai un stil de viata sanatos, motiv pentru care te decizi ca a venit momentul sa faci mai mult sport, asa ca incepi cautarile pentru o sala potrivita. 

TAUR

Ai incercat sa termini un proiect inainte de data limita si te-ai cam grabit, motiv pentru care acum trebuie sa indrepti niste greseli pe care le-ai facut. Mai multa atentie nu ar strica pentru viitor. 

GEMENI

Te intalnesti cu o prietena pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp, asa ca incerci sa pleci mai repede de la birou pentru a putea petrece mai mult timp impreuna. 

RAC

Nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut la job, motiv pentru care astazi nu prea reusesti sa rezolvi nimic din ce aveai programat. 

LEU

Astrele sunt de partea ta astazi, motiv pentru care ar trebui sa profiti de aceasta oportunitate si sa nu mai renunti la proiectul pe care visezi sa-l dezvolti. 

FECIOARA

Ai probleme financiare si nu reusesti sa gasesti nicio solutie pentru a trece peste aceasta neplacere. Apelezi la contul de economii, chiar daca nu iti doresti acest lucru. 

BALANTA

Este o zi agitata, in care nimic nu pare sa mearga cum trebuie. La serviciu nu faci altceva decat sa iti creezi probleme, iar seara te certi cu partenerul de viata. 

SCORPION

Te straduiesti din rasputeri sa nu observi comportamentul ciudat pe care il are o colega de la serviciu. Chiar daca incerci sa aflii ce a patit, nu reusesti sa rezolvi nimic. 

SAGETATOR

Primesti o veste destul de proasta inca de la inceputul diminetii, iar toata ziua sta sub semnul acestei stari. Nu prea ai chef sa vorbesti cu nimeni si incerci sa treci peste. 

CAPRICORN

Ai parte de o zi incredibila, in care ti se intampla numai lucruri bune. Primesti o veste buna de la job, iar seara esti rasfatata de partenerul de viata. 

VARSATOR

Esti preocupata de problemele cu care se confrunta o buna prietena. Incerci sa o ajuti si sa gasesti o solutie, chiar daca va fi una temporara. 

PESTI

Ai vrea sa ii faci o surpriza partenerului de viata, insa nu prea ai o idee clara despre ce vrei sa-i cumperi. Mergi la shopping si sigur vei gasi ceva care sa-ti placa. 

related posts

Modifică setările cookies