Horoscop zilnic 4 februarie 2017. Taurii planuiesc sa faca o surpriza, iar Capricornii isi fac griji pentru o prietena


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 februarie 2017.


BERBEC

Ai parte de o zi incredibila, in care ti se intampla numai lucruri bune. Primesti o veste buna, iar seara esti rasfatata de partenerul de viata.

TAUR

Ai vrea sa ii faci o surpriza partenerului de viata, insa nu prea ai o idee clara despre ce vrei sa-i cumperi. Mergi la shopping si sigur vei gasi ceva care sa-ti placa. 

GEMENI

Nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut, motiv pentru care astazi nu prea reusesti sa rezolvi nimic din ce aveai programat.

RAC

Este o zi agitata pentru tine: ai lucruri de rezolvat acasa, iar seara trebuie sa debordezi de energie tinand cont ca participi la un eveniment important din viata partenerului de viata.

LEU

Esti intr-o dispozitie destul de proasta, iar asta se resimte in relatia cu cei apropiati. Ai grija sa nu-ti versi nervii pe eo!

FECIOARA

Primesti o suma importanta in urma unui proiect in care ai investit in ultima perioada. Acum, iti poti face niste planuri pentru vacanta sau pentru niste renovari in casa.

BALANTA

Te rasfeti prin magazine, la cumparaturi, apoi iesi in oras cu prietenele si mergeti la un film. Ai parte de o zi frumoasa si usoara, asa ca te sfatuim sa profiti de ea.

SCORPION

Este o zi agitata, in care nimic nu pare sa mearga cum trebuie. Seara e posibil sa te certi cu partenerul de viata, iar sfatul nostru e sa fii rezonabila in ceea ce priveste reprosurile pe care vrei sa i le faci.

SAGETATOR

Mai multa atentie nu ar strica pe viitor. Te-ai grabit sa rezolvi o problema si, din pacate, ai facut o gafa mai mare.

CAPRICORN

Esti preocupata de problemele cu care se confrunta o buna prietena. Incerci sa o ajuti si sa gasesti o solutie, chiar daca va fi una temporara.

VARSATOR

Astrele sunt de partea ta astazi, motiv pentru care ar trebui sa profiti de aceasta oportunitate si sa nu mai renunti la proiectul pe care visezi sa-l dezvolti.

PESTI

Primesti o veste destul de proasta inca de la inceputul diminetii, iar toata ziua sta sub semnul acestei stari. Nu prea ai chef sa vorbesti cu nimeni si incerci sa treci peste. 

related posts

Modifică setările cookies