Horoscop zilnic 4 februarie 2018. Capricornii se indragostesc. Vezi ce se intampla cu Racii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 februarie 2018.


BERBEC  

Este timpul sa te ocupi de problemele legate de sanatate pentru ca nu mai suporta amanare. Indiferent de ce mai ai de rezolvat astazi, trebuie sa pui sanatatea ta pe primul loc.

TAUR

Pune astazi pe primul loc relatia sentimentala. Organizeaza o iesire romantica in afara orasului sau o cina romantica pentru a-ti impresiona persoana iubita. O activitate de acest gen este necesara din cand in cand pentru a pastra relatia stransa. 

GEMENI 

Petreci o duminica placuta in compania familiei. Cateva rude vin in vizita, va strangeti la masa si ajungeti sa va intindeti la povesti, la depanat amintiri, ceea ce te face sa te simti extrem de bine.

RAC 

Oricat ai incerca sa eviti un scandal, nu vei reusi. Din pacate, nu depinde totul numai de tine si un Vulcan va erupe indiferent de cat de delicata vei fi in rezolvarea unei probleme. Tot ce trebuie sa faci este sa astepti ca lucrurile sa se resolve de la sine pentru ca vina nu iti apartine.

LEU  

Iti petreci ziua in compania familiei, dar asta nu inseamna ca la finalul zilei nu te vei simti epuizata. Copiii iti cer toata atentia si reusesc sa te stoarca de energie, iar printre picaturi vei incerca sa te mai ocupi si de tine si de ritualul tau de frumusete.

FECIOARA

Pot aparea discutii aprinse in sandul familiei si vor fi legate de o achizitie costisitoare. Iti doresti cu ardoare sa faci o investitie costisitoare, dar nu sunt de acord cu tine toti cei din familie. Va trebui sa dai dovada de diplomatie pentru a solutiona acest conflict.

BALANTA

Nu reusesti sa fii productiva astazi si sa faci tot ceea ce ti-ai propus. Atentia iti este distrasa cu usurinta si ajungi sa urmaresti un film sau sa stai pe telefon in loc sa rezolvi chestiuni importante.

SCORPION

Esti fortata de imprejurari sa iti petreci ziua in compania unei persoane antipatice. Din fericire, astfel vei descoperi ca aparentele sunt inselatoare si ca, in realitate, aveti multe lucruri in comun.

SAGETATOR

Este o zi buna pentru a-ti depasi limitele, pentru a lasa timiditatea deoparte si pentru a da dovada de curaj in abordarea persoanei pe care o placi. Daca nu faci asta acum, s-ar putea sa ajungi sa regreti. 

CAPRICORN 

Planul personal este frumos aspectat astazi. Mai exact, poti ajunge sa cunosti persoana la care doar ai visat pana acum. Ba mai mult, totul se va dovedi a fi si mai frumos decat ti-ai imaginat.

VARSATOR

Ai grija la ce si cu cine vorbesti astazi pentru ca s-ar putea, fara sa iti dai seama, sa ajungi sa dezvalui un secret care nu iti apartine. Cenzureaza-te si fii mai rezervata cu persoanele pe care nu le cunosti foarte bine si care pot avea intentii ascunse.

PESTI 

Astazi incerci sa te ocupi mai mult de casa si sa faci ordine pentru ca ai neglijat acest aspect o perioada lunga de timp si deja simti ca ai totul cu susul in jos. Ordinea din jurul tau te va ajuta apoi sa te detensionezi si sa fii mai relaxata. 

related posts

Modifică setările cookies