Horoscop zilnic 4 ianuarie 2018. Racii au parte de o zi incarcata de emotii, vezi ce se intampla cu Pestii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 ianuarie 2018.


BERBEC 

Ai parte de o situatie tensionata, in familie, iar asta te face sa simti ca a venit timpul sa preiei fraiele si sa devii un lider hotarat, din dorinta de a calma spiritele.

TAUR

Simti nevoia sa iei o vacanta, pentru ca zilele libere pe care le-ai avut de curand mai mult te-au obosit. Ai fost implicata in tot felul de activitati si acum nu vrei decat ceva timp pentru tine. 

GEMENI 

Simti ca eforturile pe care le-ai facut pana acum isi arata, in sfarsit, rezultatele. Nici nu stii prea bine cum sa reactionezi, insa un lucru este clar: esti cat se poate de multumita de faptul ca ti se recunosc meritele.

RAC

Ai o zi extrem de incarcata, din punct de vedere emotional. Simti ca cineva apropiat te pune la incercare, pentru a vedea daca renunti sau nu usor la relatiile cu cei din jur. Nu te lasa intimidata si spune-i ca stii ce face.

LEU 

Te simti foarte inspirata si esti pusa de fapte mari, astazi. Fie ca esti la serviciu sau acasa, pare sa curga aur din mainile tale si toate iti ies de minune, exact asa cum  ti le doresti.

FECIOARA

Primesti o veste buna, din punct de vedere financiar. Este posibil sa primesti o suma de bani sau o marire de salariu, care te face rasufli usurata si sa iti continui planurile in care iti cam pierdusei speranta.

BALANTA

Incerci de ceva timp sa iti imbunatatesti stilul de viata si astazi incepi sa vezi si roadele schimbarilor la care sperai. Continua sa o tii tot asa, pentru ca totul pare sa fie mai bun in viata ta, de cand ai luat aceste decizii.

SCORPION

Astazi intalnesti persoane care vor deveni, in timp, mai importante decat te-ai fi asteptat. Este o zi ideala pentru a incepe relatii noi, nu neaparata amoroase, insa cu siguranta intense.

SAGETATOR

Este o zi a inceputurilor si nimic nu pare sa te poata tine in loc. Indiferent ca iti dai sau nu seama de asta, ti se pregatesc o multime de schimbari in plan profesional, care iti vor imbunatati viata la serviciu.

CAPRICORN

Este o zi plina de romantism, in care simti ca poti sa iti extinzi si tu interesele inafara grupului restrans de prieteni. Cine stie, poate ca de data asta vei reusi sa cunosti o persoana care sa iti atraga atentia.

VARSATOR

Nu vrei deloc sa dai ochii cu persoane care nu iti sunt foarte apropiate. Ba chiar ai prefera sa stai acasa, toata ziua, ocupandu-te de chestiuni intime si de spatiul tau confortabil.

PESTI

Simti ca este randul tau la fericire si nu vrei sub nici o forma sa te indepartezi de acest scop. Ai avut o perioada dificila si nu mai ai rabdare pentru cei care te-au pus in situatii neplacute.

related posts

Modifică setările cookies