Horoscop zilnic 4 iulie 2017. Pestii au o zi aglomerata, Leii primesc un raspuns pe care il asteptau de mult timp


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 iulie 2017.


BERBEC

Nu ar trebui sa iti petreci ziua singura. Din cand in cand, chiar si o singuratica, asa cum esti tu, are nevoie de prieteni. Suna pe cineva drag, invita-l la tine sau in oras, orice, doar sa socializezi.

TAUR

Esti decisa sa schimbi cateva lucruri in jurul tau si vrei sa incepi de astazi. Fie golesti toata casa de lucrurile de folositoare sau te inscrii, in sfarsit, la cursurile pe care iti doreai sa le faci. In orice caz, incepi un capitol nou in viata ta.

GEMENI

Ai ocazia sa cazi la pace cu persoane care te-au suparat sau pe care le-ai suparat tu. Daca simti ca ai o vina, cat de mica, nu ezita sa recunosti asta, va va face bine amandurora. Ziua se poate termina intr-un mod foarte frumos, iar tu poti fi mult mai linistita sufleteste decat ai fost in ultima perioada.

RAC

Obisnuiesti sa te gandesti la ceilalti, mai mult decat la tine insati, adesea, insa astazi simti nevoia sa faci lucrurile un pic altfel. Nu vrei sa fii inconjurata de o multime de oameni, ci mai degraba ai vrea sa ocupi o masa singura, intr-o cafenea, cu  carte buna in maini.

LEU

Ati initiat o discutie, acum ceva timp, care nu s-a finalizat si pentru care inca mai asteptati un deznodamant. Astazi este posibil sa vi se ia o piatra de pe inima si sa stabiliti, in sfarsit, ce era de stabilit. Persoana sau persoanele implicate in aceasta situatie au luat o decizie si va priveste in mod direct.

FECIOARA

Astazi ai oportunitatea de a te afirma la locul de munca. Desi nu este foarte clar ce se intampla acolo, totul merge spre mai bine. Roadele muncii tale incep sa se vada si pana si atitudinea ta devina una mai placuta, datorita acestui lucru.

BALANTA

Este o zi a compromisului pentru tine. Te afli in situatia in care ai datorita morala de a ajuta un prieten, dar deloc starea necesara pentru asta. O zi pe care ti-o pregatisei doar pentru tine te va solicita si in interesul altcuiva. 

SCORPION

Nu iti displace deloc o zi plictisitoare, pentru ca asta inseamna si ca te poti odihni in liniste. Exact o astfel de zi ai si esti pregatita sa profiti de ea la maximum.

SAGETATOR

Nu e o zi buna deloc pentru negocieri. Chiar daca iti pusesei in minte sa faci planuri de vacanta sau ceva asemanator, cei din jur nu au deloc chef de asta si te pot face sa te simti incomod. Mai bine las-o pe zilele urmatoare.

CAPRICORN

Nu ar strica deloc sa incerci sa fii mai zambitoare. Daca iti doresti o stare mai buna, trebuie sa incerci sa faci si tu ceva pentru ca asta sa se intample. In plus, si cei din jur par sa se fi saturat de faptul ca esti morocanoasa mai mult de jumatate din timp.

VARSATOR

Incearca sa acorzi atentie colegilor sau grupului din care faci parte astazi, pentru ca diverse persoane vor incerca sa iti transmita un mesaj. Nu prea stiu cum sa se apropie de tine si sa iti spuna sincer ce ii deranjeaza, asa ca se bazeaza pe faptul ca te vei prinde singura.

PESTI

Ai o zi plina de evenimente nu tocmai placute. Fie ca este vorba despre o discutie incomoda la locul de munca sau despre ceva din viata de cuplu, simti ca problemele te coplesesc si ai nevoie urgenta de odihna.

related posts

Modifică setările cookies