Horoscop zilnic 4 iunie 2017. Leii trebuie sa dea dovada de intelegere, iar Varsatorii trebuie sa comunice mai mult


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 iunie 2017.


BERBEC

Indiferent de situatiile prin care se intampla sa treci, incearca sa iti rezolvi problemele in liniste, fara prea mult zgomot. Nu este un mod placut de a atrage atentia asupra ta. Nu ii lasa pe ceilalti sa iti vada slabiciunile.

TAUR

In fiecare zi ai oportunitatea sa iti imbunatatesti viata. Ramai pe pozitii, fii determinata si continua sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Viitorul tau va arata mai bine daca actionezi acum.

GEMENI

Atitudinea ta si starea ta generala iti influenteaza iremediabil viata. Nu pierde prea mult timp vorbind despre problemele tale, ci ramai intr-o nota optimista si cauta solutii intelepte.

RAC

O personalitate puternica iti aduce multe avantaje in relatiile sociale, insa fii atenta sa nu te indrepti intr-o directie nepotrivita. Nu incerca sa ii schimbi pe ceilalti si nu le impune propriile tale acceptii. 

LEU

Problemele de cuplu nu si-au gasit niciodata rezolvarea prin discutii aprinse si reprosuri nenumarate. Fii mai intelegatoare si asculta-ti partenerul pana la capat. Poate o sa iti formezi o alta perspectiva asupra lucrurilor.

FECIOARA

Adu in viata ta lucruri care nu pot fi cumparate cu bani, caci sunt cele mai valoroase. Renunta la superficialitate si investeste energie in propria stare sufleteasca, liniste, relatia cu familia.

BALANTA

Profita de timpul petrecut cu cei dragi pentru a-ti improspata puterile si evita  sa vorbesti prea mult despre necazurile tale, ci, mai degraba, invata sa le impartasesti celorlalti bucuriile tale.

SCORPION

Leaga prietenii cu oameni valorosi de la care ai ce invata si care te pot ajuta la nevoie cu sfaturi pretioase. Evita oamenii care iti transmit energii negative si tind sa iti arate partea goala a paharului.

SAGETATOR

Printre toate preocuparile tale zilnice care par sa se inmulteasca, incearca activitati care iti vor aduce zambetul pe buze si te vor pune din nou pe picioare.

CAPRICORN

Parerile oamenilor despre tine se schimba de la clipa la clipa, asa ca nu investi energie sa le faci tuturor pe plac. Constiinta este cea care trebuie sa iti dicteze urmatoarea miscare.

VARSATOR

Secretul unei relatii de lunga durata este comunicarea. Cauta sa initiezi momente potrivite pentru discutii si nu evita sa ii marturisesti partenerului ceea ce te nelinisteste. La randul tau, arata-i ca esti si tu un bun ascultator.

PESTI

Viata este mai frumoasa daca privesti din unghiul potrivit. Nu iti complica existenta inutil si ia lucrurile asa cum vin. Fii rabdatoare si ramai pozitiva indiferent de circumstante.

related posts

Modifică setările cookies