Horoscop zilnic 4 mai 2015. Leii au de rezolvat treburi urgente, iar Varsatorii primesc o propunere interesanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 mai 2015.


BERBEC

Desi iti planificasei o zi relaxanta in compania persoanei iubite, planurile iti sunt date peste cap de un telefon primit de la job. In loc sa ai parte de liniste, s-ar putea sa petreci cateva ore stresante la birou.

TAUR

Ai mari sanse sa petreci ziua in natura, in compania celor mai buni prieteni. De mult planificasei o iesire la iarba verde si astazi este sansa ta sa iti pui planul in plicare.

GEMENI

Ai parte de o discutie in contradictoriu cu o persoana apropiata si asta te demoralizeaza.  Nu te asteptai sa auzi astfel de vorbe din partea ei si te simti ranita de cuvintele pe care ti le-a adresat.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

RAC

Iti petreci mare parte din zi in compania unor prieteni dragi, pe care nu i-ai mai vazut de mult. Te bucuri de revedere si stati la povesti pana seara tarziu.

LEU

Ai de rezolvat cateva treburi urgente, care nu suporta amanare. Desi voiai sa petreci ziua alaturi de familiei, intr-un mediu relaxant, este posibil sa ajungi si pe la birou.

FECIOARA

O cearta cu persoana iubita iti strica ziua, pentru ca amandoi sunteti incapatanati si nu vreti sa va cereti scuze. In loc sa petreceti o zi romantica, alegeti sa fiti suparati si sa nu va vorbiti.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

BALANTA

Esti intr-o dispozitie excelenta astazi, iar prietenii tai sunt primii care observa acest lucru. Esti sufletul petrecerii, pusa pe glume si distractie si toata lumea iti cauta compania. 

SCORPION

Esti irascibila si nimeni nu pare sa iti intre in gratii astazi. Probabil ca oboseala si stresul din ultima perioada si-a pus amprenta asupra starii tale de spirit.

SAGETATOR

Nu suporti criticile astazi, mai ales ca toata lumea pare ca are tendinta sa iti faca cate o mica observatie. Incerci sa petreci cea mai mare parte a timpului pe cont propriu, pentru a evita discutiile inutile.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

CAPRICORN 

Persoana iubita iti face o surpriza, care nu este tocmai pe placul tau. Insa nu vrei sa ii ranesti sentimentele, asa ca nu ii pui deloc in discutie gusturile lui indoielnice.

VARSATOR

Primesti o propunere interesanta din partea unei persoane de sex opus pe care o admiri de ceva vreme. Asta iti insenineaza ziua si numeri orele pana la intalnire.

PESTI

Ti-ai propus sa nu faci nimic toata ziua...adica vrei sa te relaxezi de dimineata si pana seara. Te simti obosita si vrei sa profiti de aceasta de aceasta zi libera ca sa iti reincarci bateriile.

related posts

Modifică setările cookies